• 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
kuger - майстор
ivanganev написа:
Намислил съм да взема от Lidl една тарелка със свинско контрафиле, 600 грама и е нарязано като за пържоли, 3-4 часа в морска сол ще добре. 100% процента си мисля, че ще стане работата а и имам възможност да го закача на таван с две стаи и три прозореца, които като се отворят и става адското течение. Днес няма да има време ама утре ще отскоча до магазина :partyman:
Само толкова :shock: , че то на мене няма да стигне :-D ,ъ кой ли ме е канил :?
ivanganev - помощник
kuger написа:
Само толкова :shock: , че то на мене няма да стигне :-D ,ъ кой ли ме е канил :?
Това ще е само за тест на помещението :-D, докато стане ще се мисли и за производството на вино :rolleyes:
vvg - специалист
ivanganev написа:
Добър ден,

За първи път пиша в тази тема но искам да ви питам дали няма да откривате сезона :? , мен лично вече ме сърбят ръцете :-D и мисля да откривам сезона съвсем скоро. В процес съм на изработване на сушилня (biltong box) и се надявам другата седмица да съм заредил една партида мезелъци.

Поздрави Иван

Че той сезона кога е свьршвал , зa да го откриваме??? :shock:
Jawata - напреднал
vvg написа:
ivanganev написа:
Добър ден,

За първи път пиша в тази тема но искам да ви питам дали няма да откривате сезона :? , мен лично вече ме сърбят ръцете :-D и мисля да откривам сезона съвсем скоро. В процес съм на изработване на сушилня (biltong box) и се надявам другата седмица да съм заредил една партида мезелъци.

Поздрави Иван

Че той сезона кога е свьршвал , зa да го откриваме??? :shock:
Прикачен файл:
05042014.jpg
Прикачен файл:
05042014(005).jpg
слагам материала вътре, затварям и пускам вентилатора без значение каква е температурата
за 2-3 дни са извеяни и готови за приятели и БИРА
Прикачен файл:
16062014(003).jpg
Прикачен файл:
16062014(002).jpg
датата от снимките говори достатъчно
Прикачен файл:
16062014.jpg
НАЗДРАВЕ!!! :partyman:
ZMeyGorianin - майстор
Във варела ги опушваш, а в сандъка и вееш после ли?
Stefan_62 - майстор
Jawata написа:
НАЗДРАВЕ!!! :partyman:
Темата е за сушени мезета :lol: , отделно има тема за пушени :drinkers:, там може да пускаш вкусотийки те си.
http://forum.napravisam.bg/forum/viewto ... 28&t=13798
Наздраве :partyman:
Jawata - напреднал
ZMeyGorianin написа:
Във варела ги опушваш, а в сандъка и вееш после ли?
Без значение да ли е пушено или подготвено за сушене (и суджук) закачам в кутията, затварям и пускам вентилаторите (става по-бързо от веене на вятъра) и когато е готово право във фризера.
stiv1961 - майстор
Дай подробности за кутията, че имам един сандък от боеприпаси и се чудех какво да го правя. Отпред затваря ли се и има ли странични отвори?
gogo7777 - майстор
Ааааааа, "сандъка майка"....пълен с мезалъци......може :wink:
bulhomes2 - майстор
Днес попаднах на това. Взех си и ще го пробвам. Но ако някой е пробвал да каже! Щото се различава сериозно от досегашните ми методи.
Прикачен файл:
IMG_5781vvv.jpg
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: