• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
iva6ki - специалист
1: Входната търба на пелетите отговаря точно на кошничката.Сиреч началото и края се определят от входа.
Входната ще я увелича(не се бях замислял за кондензацията)
2:Не се истъквам но повлиях на руснаците за входа на пелетите да е вече 100Х100 ане като при тях 60 х 60 и да запушва при затопляне и кондензация на пелетите.
Мисля да пробам с ширина 60мм и дължина според кошницата(тъй като ще намалям кошницата ако е необходимо а оригинала ще е според ширината на избраната кошница)
3:Повлиях делитела да е на 1,5см от основата и на толкова от наклонената решетка.
Tъй като съм ограничен от котела височината ми е 80мм макс и ще пробвам с 1,2см за да има място за кошничката
Мерси за съветите. :partyman:

Към колегата stanka7a ако можеш пусни файла за да могат да се вадят и размери които ги няма на схемите, понеже не всички имаме достъп до лазер(аз съм с елктрожен :sad:). Мерси предварително
stanka7a - напреднал
Ето един линк с архивче всичко е вътре чертано и се отваря със SolidWorks
http://dox.bg/files/dw?a=9713a363b8
Поздрави и успех ;)
jorkataG - специалист
Привет колега stanka7a ако може и некъв друг формат че тоя не го мога :-D :drinkers:
ttttttd - специалист
Колеги днес ми дадъха цена за изработката на кошничките.От един лист жаро-устойчива неръждавейка излизат 16.броя.Като всяка кошничка е снабдена с три прегради(гребенчета).Цена за един комплект кошничка плюс три гребенчета е 200лв. Това е което мога да направя за всички които настояваха.На всички които им отърва цената могат да се коалират за да направиме една поръчка от 16 броя примерно.Успех на всички.

Направих си труда за да помогна и за да отговоря на многото обажданя и молби.А НЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛЯ.
stanka7a - напреднал
Колега jorkataG на тази програма съм я чертал и нямам друг формат но каквато и друга програма да използваш за чертаене и визуализация на 3д модели ще се справи с формата
Поздрави ;)
filmatoplo - майстор
:) Моята я чакам вече да дойде по Еконт , като я монтирам ще пиша :wink: .Да питам -горелката гори ли слънчогледови пелети :? .И друго да питам -това отворче на вратичката какво Фи е :? , само от там ли взима въздух , малко ми изглежда .
rosso666 - специалист
Колеги на каква цена взимате жаеоустойчивата стомана и от къде.ок
аза се че не се намира лесно.
filmatoplo - майстор
:? Защо гледам клипове в Ютуб , на горелки които не могат да захранят котли и печки , а няма на горелки които са в ред :? .
jorkataG - специалист
filmatoplo написа:
:? Защо гледам клипове в Ютуб , на горелки които не могат да захранят котли и печки , а няма на горелки които са в ред :? .
Най лесно е да се покаже провала на нещо и е най забавно.
Друг вариант е това да е нарочно с цел антиреклама.
iva6ki - специалист
Нямa време aмa нaпредвaме полекa :wink:

Прикачен файл

received_m_mid_1411061992182_f7639c2ecfe905ec22_0.jpeg
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията: