alex_serviz написа:lusynik написа:С такива ще е топленето тази година!Тези ми приличат на пелети от слънчогледова люспа?
Днес и аз заредих първата порция такива. Ако някой е горил такива може да сподели едни примерни настройки за слънчогл. люспа, за да не откривам наново "топлата вода" и "колелото"!
i_am_free написа:Абе, Лазаре, я си признай най-накрая. Плащат ли добре? Ерато остави ли ги или играеш и на двата фронта. Бояджия абсолютен. И филматопло същия като тебе. Пуснете поне какви пари ви дават, споделете бизнеса с други колеги. Баница има за всички.Лазар Ганев и филма са помогнали на доста хора в този форум за сметка на тебе за това.
Тия мнения дето ги пишеш в началото, че преди нова година си монтирал, реални ли са? Финансовия отчет на Грейко Инжедеринг (Грейко ООД - както е написано в ръководството, не съществува) показва, че за 2013 нямат нито една продажба. Точно пък тогава ти и венкост сте си купили. Странна работа. Укриването на данъци е данъчно престъпление и се наказва според Наказателния кодекс на Република България.
Защо с филматопло лъжете хората. Какви са тези измишльотини - 3 степени на "модулация"? ОПОП-ската система още преди доста години е със 100 степени на "модулация".
Ама най-лошото е че пълнейки си шийките временно, вредите на целия пазар дългосрочно, като карате хората да купуват евтините парчета стомана - защото в това което рекламирате инженеринг няма. Хората купуват и после евтиното им излиза скъпо на месец. И понеже не са доволни от нещо, ама не знаят точно от какво, почват да разправят че на пелети е скъпо. А то е скъпо, когато горелката, котела и управлението са ти скапани.
До кога ще пробутвате на хората тия стайни термостати? Защо трябва само в едната стая да ми е топло, а в другите каквото стане. Не съм чул до сега някой, който е на ТЕЦ, да го свържат към тец-а със стаен термостат. До кога човек трябва да е доктор по топлотехника за да си настои горелкава вкъщи? То не са времена, проценти...
Надявам се бързо да отшуми тази вълна към грейко, какво бързо отшумя IVG-то. И за него бяха хваления, статии, гениалната система, която ще промени пазара в света.
АЙДЕ БЕГАЙ ДА СИ ИГРАЕШ