Ей има си и работливи братчеди. Аз голям зор да намеря кой да ми натовари няколко камиона с камъни. Не става с техника че се пробират за зидария. Уж силна група се сбрахме за половин ден и се озорихме да натоварим един. А братчедите за един ден 4. Че чак ги съжалих и почерпих. И после само да им свирна че има работа идват на момента. А българин за такава работа така и не успях да спазаря. Знаят ли какво ще вземат в края на деня не се повъртат.
lov написа: Че чак ги съжалих и почерпих. И после само да им свирна че има работа идват на момента. А българин за такава работа така и не успях да спазаря. Знаят ли какво ще вземат в края на деня не се повъртат.То и в Америка е така.Какво се чудиш...Аз съм един от малкото нашенци,които бачкаха по складовете.Подавачите за машината ми все бяха братчеди-като видят,че колкото повече нарежем,толкова повече ще вземем и стой та гледай какво става.Освен това на моята люлка на циркуляра имах и маркер за дължина и всички дърва им излизат абсолютно еднакви.Това им позволява и да подреждат по-бързо,отколкото ако са рязани с ръчна и направо те ми даваха зор пак да бачкаме заедно.