Хора за видео наблюдение не съм си и мислил,но в последно време се оказва,че изчезват някои неща от двора.До сега бяха дребни за които викам айде здраве да е.Няма да обеднея кой знай колко.Става въпрос за кофи,бризент от тир,капанче за мишки и други.Последното обаче вече много ме ядоса.Вчера ходих да видя как е кучето и се оказа че шарата половината някои си я е взел.То не че имаше тая година тонове грозде а айде да има там.Обрахме около 130-150 кг от лозе декар и нещо.(за сравнение преди години сме брали околи тон ама такива времена дойдаха)Та колкото и малко излезе сега някои като си прибра половината се оказа че имаме около 50л вино.Въпроса е че знам кой е обаче с баба са роднини и не искам да има разправии.Все пак съсед.
А и кучето научиха да не ги лае.Дават му месце и то ко да прай мълчи си.Идеята ми е да имам две камери които да си записват на компютър на седмица да трия записите.Обаче какви камери трябва да взема.Както и други аксесоари.
А и кучето научиха да не ги лае.Дават му месце и то ко да прай мълчи си.Идеята ми е да имам две камери които да си записват на компютър на седмица да трия записите.Обаче какви камери трябва да взема.Както и други аксесоари.