Червеникавия чам аз го ползвам в вид на паркет от най ниското качество   ,  мисля че е 7-8 евра на квадрат така че ако се разтърсиш по магазините може и нещо да излезе,  загубил съм етикета на пачката да дам латинското наименование,  но нещо ми се върти че беше като пинистър или панистър в главата.
,  мисля че е 7-8 евра на квадрат така че ако се разтърсиш по магазините може и нещо да излезе,  загубил съм етикета на пачката да дам латинското наименование,  но нещо ми се върти че беше като пинистър или панистър в главата.

,  мисля че е 7-8 евра на квадрат така че ако се разтърсиш по магазините може и нещо да излезе,  загубил съм етикета на пачката да дам латинското наименование,  но нещо ми се върти че беше като пинистър или панистър в главата.

МОже и някакви декоративни винтчета да се сложат на неържавейката
  МОже и някакви декоративни винтчета да се сложат на неържавейката Кафявото е дървото, черното са профилите, сивото е неръждаемата рамка
   Кафявото е дървото, черното са профилите, сивото е неръждаемата рамка