Според зависи от поялника. Ще снимам моя за реклама. Но тия старите български измишльотини ставаха за няколко спайки през интервал от няколко кафета и така отказах кафето. Иначе два стопих и ми ги смениха в гаранция, а на третия се заядоха и не признаха гаранцията, оти съм бил намалил от кафето и така после с мъки се сдобих с чешки индукционен. Преди година видях по нашата търговска мрежа и доста се замислих дали да не подновя ветерана, че няколко пъти го събарям от работната маса и позагуби външен вид, но с уважение към ветерана подминах щанда. Сега когато имам избор от поялници предимно ползвам него, защото от доста време ми не стига време за по-продължително запояване. Иначе ползвам терморегулируемия, че значително по-лек. Има няма с тоя поялник съм употребил със сигурност 5 м мостов проводник 2х2,5, защото отдавна свърши и сега си режа от тук там без да отчитам колко.
На нЕкой от рождените ми чествания ми подариха един тежък китаец. Ако имах вила там щях да го метна, а сега стои в един куфар за спешна помощ. Ма много мисли прeди да стопли. Иначе тежи китайчето и бая му дебела човката.
На нЕкой от рождените ми чествания ми подариха един тежък китаец. Ако имах вила там щях да го метна, а сега стои в един куфар за спешна помощ. Ма много мисли прeди да стопли. Иначе тежи китайчето и бая му дебела човката.