Шлаката зависи от количеството въздух, а той зависи не само от настройките, но и от тягата на комина 

LazarGanev написа:Проблемът е, че купих апартамента преди месец с монтирана инсталация и досега не съм имал работа с това, само с Топлофикацияchukov2662 написа:Момчета, дайте координати за София на някой, който се занимава с инсталации с пелетни котли, щото ми омръзна от самозванци. Котела е китайски Bidragon, а проблема МАЙ е въздух в системата(вероятно в бойлера, той е свързан към нея). Изписва WATER PRESSURE FAULT и няма тръгване. Трима разбирачи идваха, единия не бил виждал досега такъв котел(на пелети), другия не разбирал кое как е свързано, третия дори не го слушах кое му пречи. Ако знаете някой, който знае, може и е правил такива неща, казвайте. Предварително благодаря, телефона ми е 0889901508Ами не знам дали ще намериш човек, който се е занимавал с китайски котли. Там, откъдето си го купил защо не питаш? Като разсъждавам за грешката - явно има датчик за налягане, който показва налягане извън нормите, затова не тръгва котела. Да не си го монтирал в отворена система?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: