Илчо Илиев написа:Виж ся, идеята е да се извлече влагата от месото, помисли,как може да стане по най-лесния начин....Аз мога да направя това с цял хладилник. Имам един развален, мога да му извадя компресора, да сложа в горния край два по големи вентилатора, които да духат надолу в хладлното помещение, а в долния край, отстрани по два малки които да духат навън и да издухват влагата, но така да ли ще се получи?
Ся , ако мен питаш, макар, да си от Петрич и е вечно лято, вземи един голям кашон(от хладилник), сложи на дъното една духалка , намаляваш топлото на минимум,а мезетата закачваш в горния край и притваряш ''капака'', е в долния край-дъното, трябва да има отвор,едно за да сложиш ''печката'',а и да има от къде да влиза въздух за добра циркулация...
jinio написа:Имам хладилник от тези които са за безалкохолно, искам да попитам мога ли да си суша в него месце и суджук, тъй като съм в Петрич, а тук времето е повече от пролет в момента.Въобще не се замисляй слагай, аз от кога търся такова нещо. Ти и лятото ще можеш да сушиш