• 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
stiv1961 - майстор
Kasap написа:
Моите мезета са готови. Пуешкото и патката станаха страхотни. Свинките няма какво да ги коментирам.
15 дни в хладилника са достатъчни за всичко, с изключение на врата, който ще изчака още седмица.
Отдавам се на дегустация. Рапорт даден! :partyman:
.........
.........
То докато да извадя фотоапарата... и доказателствата бяха унищожени. Утре като нарежа, ще опитам да снимам.[/quote]......
........
Всичкото мезе ли опатка, бре :-D , вади нова партида и снимай веднага :-D
Andri01 - майстор
Абе садисти,сега нали се пости бе!? Оня горе всичко вижда/ че и ако чете и форума.../ мислете му :axe: Сега е позволена сааде това: :partyman: с "брано" / не драно!/ мезе!!!
Kasap - специалист
Andri01 написа:
Абе садисти,сега нали се пости бе!? Оня горе всичко вижда/ че и ако чете и форума.../ мислете му :axe: Сега е позволена сааде това: :partyman: с "брано" / не драно!/ мезе!!!
Ама това мезенце е постно, бе серсемино! :tonqe:
dadko - майстор
Е, пости се, де. То моите гирлянди сега съм ги окачил-за по Коледа да станат. По време на постите- само ще опитвам дали са готови. :partyman:
kuger - майстор
Уф, днес ще почвам да творя :?
Рапортувам: Суровини осигурени /телешко истинско, вчера разфасовано, свинско от не знам кога, ама май е прясно, щото още хрухтеше/! Подправки осигурени! Черва свински осигурени /съжалявам, че късно се сетих да питам за телешки/! Електрическа месомелачка осигурена! И прътове си има! А да видим, кво ли ще излезе :-D
Ще има фотоотчет, стига да не омажа :-D обектива.
Andri01 - майстор
То фотоотчета и аз го мога! Важен е физическия отчет,на живо с "противоотрова" - :partyman:
Чираче - майстор
Моите май ще ги хвърлям на уличните кучета. Когато ги оформях като подкови, от краищата извадих по малко материал, за да ги завържа. Та от този материал жена ми направи кюфтета, и ги изпече на тигана. Не ми харесаха. Проблема е дали съм свикнал с ментетата, или съм отвикнал от вкуса на истинското домашно месо? Греша ли?

Прикачен файл

PB300003.jpg
PB300003.jpg (106.75 KиБ) Видяна 1641 пъти
kuger - майстор
От каймата, приготвена за пълнене и аз съм правил кюфтета, и на мен са ми били особени на вкус. Но това не им пречи като поизсъхнат да са разкошни суджуците.
Чираче - майстор
Явно кулинара, на който се доверих, не е с моя вкус. Ако не е тайна, ще може ли тия, които си правят домашни вкусотии, да споделят рецептата по направата. Това ще е много по полезно от показването на снимки.
Junak - майстор
сол-20гр./кг.
захар-2гр./кг.
черен пипер-2 гр./кг.
червен пипер-3 гр./кг.
кимион-4 гр./кг.
чубрица - 3 гр./кг.
инд.орехче - 0,3 гр./кг.
Последна промяна от Junak на пон дек 01, 2014 8:49 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: