Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
Имам го същият и до колкото знам продуктите на "Parkside" са производства на "Айнхел", но може и да греша. :?, а колегата ти на кой производител казва, че е.
Chefo77 - майстор
Той не казва на кой е, но не признава, че е на Айнхел. Т.е. НЕ ИСКА да признае че са на Айнхел.
Stefan_62 - майстор
Ами както казах, знам, че са на Айнхел произведени в Китай. Търсих в книжката, но там пише само че е произведено в Бохум- Германия.
anabolicbeast - специалист
Chefo77 написа:
Да питам "профитата" - този, ама точно този винтоверт на кого е производство?

https://footixoutils.wordpress.com/2012 ... -low-cost/

Спорим с колегата (той има такъв), аз твърдя, че е на Айнхел, той не е съгласен с мен.
Може ли някой да даде мнение, моля?!

Отворете линка в нова страница, моля. Иначе не се отваря.
Не е на Einhell, на Kompernaß GmbH е! http://www.lidl-service.com/static/1354 ... _RO_BG.pdf - тук може да се види, най-отдолу под ръководството на всеки език пише и производител. :partyman:
mitko64 - майстор
Според справката в гаранционните условия на всички двускоростни 10,8V модели които изрових излиза следното PABS 10,8 A1, A2, B2- Kompernass, PABSW A1- Einhell и PABW B2- Grizzly. Прави ми впечатление, че от близо година Лидъл не пускат модели на Еинхел- пендулите ги замениха с Шерпах, а акумулаторните и перфораторите с Гризли и Копернас.
Chefo77 - майстор
Значи е на Компернас. Благодаря!
stan73 - майстор
Chefo77 написа:
Да питам "профитата" - този, ама точно този винтоверт на кого е производство?

https://footixoutils.wordpress.com/2012 ... -low-cost/

Спорим с колегата (той има такъв), аз твърдя, че е на Айнхел, той не е съгласен с мен.
Може ли някой да даде мнение, моля?!

Отворете линка в нова страница, моля. Иначе не се отваря.
На неговият етикет пише, че е производство на Компернасс. Накрая завършва с буквата есцет (малко напомня на бета). Значи е модел от преди няколко години поне. Немците искат да заменят тази буква с двойно ес отдавна. А иначе ако нещо им е производство на Аинхел - те си го пишат.
Ето на тази снимка си го пише (най-долу, в дясно):
https://footixoutils.files.wordpress.co ... g_4504.jpg

Аз от тези малките имам моделът, производство на Гризли Гартенгерете (с триклетъчна батерия и махащият се патронник) - много съм доволен, но пък и си го подбрах (галено му казвам "Малкото Гризливертче" :) ), а големият с патронник Рьом го продадох, че този ми е по-удобен...
Chefo77 - майстор
Пазят си го, защото С-то им е З, а З-то им е Ц, да им се не види в объркания неблагозвучен език :) :) Даже любовните им песни звучат сякаш всеки момент ще убият човек.
Благодаря, пак ще тормозя колегата - че когато имат нещо от Айнхел, изрично го упоменават да се знае че е тяхно, защото качеството е по-високо. Иначе не :lol:
stan73 - майстор
Преди малко гледах по новите им неща, които съм си купил, на които пише, че са произведени от Компернас. Зегето (от последното промо) и пистолетът с горещ въздух (отпреди бая време) - накрая Компренасс - завършва вече с двойно ес, а не както е било преди с есцет.

И един як лаф от учителката ми по английски в университета (беше много ценна) - малко за разтуха :

"На испански трябвало да говориш с господа, на френски с приятелите, на италиански с любимата, а на немски - с враговете ! " :)

Това както и да е, но ми допада точността им, стриктността (даже на немски си звучи още по брутално - щрикт ! (малко като щракането на затвора на манлихер) :) ), и най-вече, че техниката и химията им обикновено е най-добрата възможна. Жалко, че бяха принудени в условията на ценова оптимизация да занижат качеството и вече даже и тяхната техника не е "вечна".
MIRO_073 - майстор
Абе колеги да помоля някой да ми постне линк на длетата за дърворезба. Не мога да ги намеря в Lidl Service. В "Спорт, свободно време и хоби" в "Градина и домашен майстор" ги няма. Къде са тези длета за дърворезба :? . Моля.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: