Имам го същият и до колкото знам продуктите на "Parkside" са производства на "Айнхел", но може и да греша.
, а колегата ти на кой производител казва, че е.
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
anabolicbeast
- специалист
Chefo77 написа:Да питам "профитата" - този, ама точно този винтоверт на кого е производство?Не е на Einhell, на Kompernaß GmbH е! http://www.lidl-service.com/static/1354 ... _RO_BG.pdf - тук може да се види, най-отдолу под ръководството на всеки език пише и производител.
https://footixoutils.wordpress.com/2012 ... -low-cost/
Спорим с колегата (той има такъв), аз твърдя, че е на Айнхел, той не е съгласен с мен.
Може ли някой да даде мнение, моля?!
Отворете линка в нова страница, моля. Иначе не се отваря.
mitko64
- майстор
Според справката в гаранционните условия на всички двускоростни 10,8V модели които изрових излиза следното PABS 10,8 A1, A2, B2- Kompernass, PABSW A1- Einhell и PABW B2- Grizzly. Прави ми впечатление, че от близо година Лидъл не пускат модели на Еинхел- пендулите ги замениха с Шерпах, а акумулаторните и перфораторите с Гризли и Копернас.
stan73
- майстор
Chefo77 написа:Да питам "профитата" - този, ама точно този винтоверт на кого е производство?На неговият етикет пише, че е производство на Компернасс. Накрая завършва с буквата есцет (малко напомня на бета). Значи е модел от преди няколко години поне. Немците искат да заменят тази буква с двойно ес отдавна. А иначе ако нещо им е производство на Аинхел - те си го пишат.
https://footixoutils.wordpress.com/2012 ... -low-cost/
Спорим с колегата (той има такъв), аз твърдя, че е на Айнхел, той не е съгласен с мен.
Може ли някой да даде мнение, моля?!
Отворете линка в нова страница, моля. Иначе не се отваря.
Ето на тази снимка си го пише (най-долу, в дясно):
https://footixoutils.files.wordpress.co ... g_4504.jpg
Аз от тези малките имам моделът, производство на Гризли Гартенгерете (с триклетъчна батерия и махащият се патронник) - много съм доволен, но пък и си го подбрах (галено му казвам "Малкото Гризливертче"
Chefo77
- майстор
Пазят си го, защото С-то им е З, а З-то им е Ц, да им се не види в объркания неблагозвучен език
Даже любовните им песни звучат сякаш всеки момент ще убият човек.
Благодаря, пак ще тормозя колегата - че когато имат нещо от Айнхел, изрично го упоменават да се знае че е тяхно, защото качеството е по-високо. Иначе не
Благодаря, пак ще тормозя колегата - че когато имат нещо от Айнхел, изрично го упоменават да се знае че е тяхно, защото качеството е по-високо. Иначе не
stan73
- майстор
Преди малко гледах по новите им неща, които съм си купил, на които пише, че са произведени от Компернас. Зегето (от последното промо) и пистолетът с горещ въздух (отпреди бая време) - накрая Компренасс - завършва вече с двойно ес, а не както е било преди с есцет.
И един як лаф от учителката ми по английски в университета (беше много ценна) - малко за разтуха :
"На испански трябвало да говориш с господа, на френски с приятелите, на италиански с любимата, а на немски - с враговете ! "
Това както и да е, но ми допада точността им, стриктността (даже на немски си звучи още по брутално - щрикт ! (малко като щракането на затвора на манлихер)
), и най-вече, че техниката и химията им обикновено е най-добрата възможна. Жалко, че бяха принудени в условията на ценова оптимизация да занижат качеството и вече даже и тяхната техника не е "вечна".
И един як лаф от учителката ми по английски в университета (беше много ценна) - малко за разтуха :
"На испански трябвало да говориш с господа, на френски с приятелите, на италиански с любимата, а на немски - с враговете ! "
Това както и да е, но ми допада точността им, стриктността (даже на немски си звучи още по брутално - щрикт ! (малко като щракането на затвора на манлихер)
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература