Извинявай, Красене но цитираш Lazar-а, който е учил и практикува ТОПЛОТЕХНИКА И ТОПЛОЕНЕРГЕТИКА и като такъв със сигурност знае какво прави и пише, докато аз съм завършил електротехника и електроенергетика и съм учил топлотехника само два семестъра и то докато бях н-к ЕМО / само на 26-27години / и на главата ми освен другите истории имаше и един РКМ-4 мазутен. Така, че спорът си е спор, но не бива да се подценяват и други фактори. Ако накараш тази камина да работи и със ст. т. ЩЕ ЧЕРПЯ.
Към Lazar-а - през януари ми се струва че ще се видиме на живо
Що се отнася до мЪдулацията - в БГ има толкова много термини, които се тълкуват по КАМБАНАРИЙСКИ и за това преди време имаше Български тълковен речник а и в крайна сметка терминологията сама по себе си подсказва за какво иде реч в зависимост от материята.
Красен, нищо лично но бях отправил не едно запитване към Фокси / който ти се явява като адвокат /, но уви - отговор ЙОК.
Към Lazar-а - през януари ми се струва че ще се видиме на живо

Що се отнася до мЪдулацията - в БГ има толкова много термини, които се тълкуват по КАМБАНАРИЙСКИ и за това преди време имаше Български тълковен речник а и в крайна сметка терминологията сама по себе си подсказва за какво иде реч в зависимост от материята.
Красен, нищо лично но бях отправил не едно запитване към Фокси / който ти се явява като адвокат /, но уви - отговор ЙОК.