3000 за аспиратор няма да дам
... А някакъв магазин/дистрибутор в София, където да ги погледна?

prascho написа:Моля за съвети относно 10 см до тавана. Необходими ли са в действителност за да "диша" мебелта. Както и да не се влияе от влажността на фурната, която отива на горе и се задържа в горните ъгли на стената. Задната стена е вътрешна нарочно с цел избягване на конденз.Или правиш 20 см разтояние да може да се чисти или не оставяй нищо, че трудно се почиства 10 см дупка, в нас съм до тавана.
Също така в една от темите чета, че не е хубаво да се поръчват ПДЧ плоскости /мебели/ през зимните месеци тъй като студът действа кофти при кантирането. Какво ще препоръчате? Да изчакам с поръчката до април ли?Това е проблем ако помещението в което се кантира не се отоплява. Смятам, че който иска да изкарва от това пари ще трябва да си е решил този проблем, отделно от това има кантиращи машини с подгряваща греда която загрява детайла преди да се кантира.
shadowman написа:Аз в нас си сложих Лино (всичките ми уреди са от лексгруп) за 200 пари и с 750 кубика. Тека всъщност лъжат или по-скоро заблуждават в описанието си за мощността на апираторите. Понеже част от работата ми е да си имам взимане даване с уреди ми казаха, че при аспираторите за вграждане най-мощния мотор който се поставя е 900 кубика. Този на тека за който пише чефо 77 не го знам но ако пусне линк ще го видим колко е всъщност.http://www.teka.com/bg/products/view/24 ... dbp_60_pro
Линото не е кийско (както прочетох по-горе), прави се в Турция с части на фабер), някой да не си мисли, че пък тека идва от Испания, там където съм видял надпис с произхода е пишело made in Turke.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: