Явно не си опитвал каква става ракията с истнски мед. Два нтурални продукта в едно, ракията става мка и пивка въпреки високия градус. След седмица ще я затворя за два месеца в бурета и март ще и се наслаждаваме. Ще ни е сладка "като мед". 

Теди написа:Явно не си опитвал каква става ракията с истнски мед. Два нтурални продукта в едно, ракията става мка и пивка въпреки високия градус. След седмица ще я затворя за два месеца в бурета и март ще и се наслаждаваме. Ще ни е сладка "като мед".Теди,
Теди написа:Ок, пробвай и тогава се изкажи. Ако искаш ще ти пратя да пробваш, все пак вярвам на това което съм пил, а не чел.Прав си, не вземай на 100% всичко от нета за вярно, че е пълно със самозвани професори.
kuger написа:На времето старците по село мажеха капака на казана с мед, и поръсваха намазаното със счукана "дъвка" /някаква смола на гранули, която се купуваше от аптеките/.Това е медицинска дъвка, маже се когато се прави анасонлийка ракия, разбира се се добавя и звездовиден анасон, това е разликата от мастиката, на която анасона и дъвката се добавят на спирт и дестилирана вода.
КИМИ написа:Теди написа:Ок, пробвай и тогава се изкажи. Ако искаш ще ти пратя да пробваш, все пак вярвам на това което съм пил, а не чел.Прав си, не вземай на 100% всичко от нета за вярно, че е пълно със самозвани професори.
Опита е най-важното "На вкус и цвет- товарищей нет".![]()
kuger написа:На времето старците по село мажеха капака на казана с мед, и поръсваха намазаното със счукана "дъвка" /някаква смола на гранули, която се купуваше от аптеките/.Това е медицинска дъвка, маже се когато се прави анасонлийка ракия, разбира се се добавя и звездовиден анасон, това е разликата от мастиката, на която анасона и дъвката се добавят на спирт и дестилирана вода.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: