Извинявам се предварително може би темата я има,изчетох много теми във форума но така и не намирам това което ме интересува.Преди да задам и аз моя въпрос малко инфо да ви дам.Искам да си купя къща на поносима цена.Но за да е купя тази къща трябва да съборя втория етаж защото е гредоред.А всеки знае че гредореда е нож с две остриета.Но дори и да е много здрав гредореда.Нали се сещате че се почват замаски плочки и така нататък което го товари и не се знае дали ще издържи.Говорим за къща на два етажа.На първия етаж има 3 стай.Първата стая е 8 квадрата втората 12 и третата е 20 квадрата.И до тях с отделен вход има работилница която може да се направи на стая която е 40 квадрата.На втория етаж стаите са същите като на първия.Първата стая е 8 квадрата втората 12 и третата 20 и до тях е самалък(пада се над работилницата)Мен ме интересува колко кубика бетон ще са ми необходими за плоча 80 квадрата между първия и втория етаж.Плуюс плочата над втория етаж .Колко арматура ще ми е необходима за тези плочи плюс гредите над вратите и прозорците.Колко тухли като броика ще са ми необходими.След това за покрива колко греди летви и попове като броика.После колко бройки цигли.След което шпакловки замаски лепила гипсокартони и така нататък.С едно изречение КОЛКО ПАРИ ЩЕ СА МИ НЕОБХОДИМИ ДА ВДИГНА НАНОВО ВТОРИЯ ЕТАЖ ПЛЮС ДА НАПРАВЯ И РЕМОНТ НА ПЪРВИЯ ЕТАЖ.И ИСКАМ ДА ВИ ПОМОЛЯ АКО Е ВЪЗМОЖНО ДА БОРАВИТЕ С ЦИФРИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Последна промяна от legionerabg на ср дек 24, 2014 8:28 pm, променено общо 1 път.