Искам да направя подарък за Коледа и утре ще се занимавам с това. Дайте идеи как точно да направя кутията, в какви размери да режа листовете дърво аз ако ми трябват размери на кутията 23x15см   h8см..
Най вече се чудя горния капак колко да му е височината и как се слагат тия панти за отваряне ?
Чета за отгоре за декупаж да направя с стари пощенски марки и кутия от чай да залепя Ц200, което мие останало от едно боядисване и лак отгоре?

Най вече се чудя горния капак колко да му е височината и как се слагат тия панти за отваряне ?
Чета за отгоре за декупаж да направя с стари пощенски марки и кутия от чай да залепя Ц200, което мие останало от едно боядисване и лак отгоре?

Благодаря за изчерпателните отговори, но са друг левъл различен от моя. Малко ме е срам даже да покажа какво направих с едно старо зеге, което подвежда на криво  с нож за пластмаса и желязо рязах. Материалите са от разглобен гардероб и лайсни за врата. Лепих ги само с лепило за дърво. Сега чакам да съхне до утре да видя дали става за нещо.
  Благодаря за изчерпателните отговори, но са друг левъл различен от моя. Малко ме е срам даже да покажа какво направих с едно старо зеге, което подвежда на криво  с нож за пластмаса и желязо рязах. Материалите са от разглобен гардероб и лайсни за врата. Лепих ги само с лепило за дърво. Сега чакам да съхне до утре да видя дали става за нещо.  Имам няколко останали парчета от греди 14x16 за гредоред. Мислех с тях да го направя, но проблема е, че зегето ми не стига и до средата да ги прережа и не знам по какъв начин може да стане. Дори имам такива, които са точно като размер за кутия, незнам с какво мога да ги издълбая направо и после да мисля капака?  Мислех с длето да блъскам и чук, но ще стане ужас
 Имам няколко останали парчета от греди 14x16 за гредоред. Мислех с тях да го направя, но проблема е, че зегето ми не стига и до средата да ги прережа и не знам по какъв начин може да стане. Дори имам такива, които са точно като размер за кутия, незнам с какво мога да ги издълбая направо и после да мисля капака?  Мислех с длето да блъскам и чук, но ще стане ужас