Весело посрещане на Новата 2015-та

Andri01 написа:Да,прав си,но при еднакви условия на изпълнение,DB с-та е по евтина / няма нужда от пропилен гликол и др. неща/,по лесно се подържа и е по сигурна при работа / няма завиране,няма изхвърляне на течност/!Това е твое мнение, моето е противоположно, но е излишно да спорим
kalin72 написа:Лазаре, весело посрещане и на теб, ама как да не е по-евтина дрейнбек системата??? Говоря ти за сравнение между направи си сам дрейнбек и купешка под налягане. Гледам некви оферти тук таме, Теси за 150 литров бойлер е 1400 лева. За 300 литров бойлер е 2700 лв, това е без бойлера. Други фирми са с подобни и по-високи цени.... Аз компромис с частите и работата си не съм правил, и все пак, 1000 лева са доста по-малко от 2700...Ами помисли - двете системи имат еднакви части, само се различават по разширителния съд на едната и ДБ съда на другата. Евентуално помпата на ДБ системата е доста по-скъпа. Какво се спестява - възвратен клапан и предпазен клапан - общо 20лв макс. Е, ако ще пестиш от пропилен гликол - още 40лв, ама аз не препоръчвам такава икономия. Кое друго?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: