жената без да иска набутала кошницата 2,5санта навътре иработи сега супер без да пали нагоре -ася де.

wankata7108 написа:по горе съм описал какво се случва комина ми е супер нов има тяга здрава на въглища котела е луд и гори както му кажа с термо клапата поддържам точно температурите и в тоя студ на 55 градуса в къши е супер топло 24,4 градуса в стаите нямам прегрявания колкото му задам толкова държи но с горелката ако го няма задръстването ще е добре да ама не опитах 5-6 вида пелети но не гори без да я ръчкаш просто през час и трябва ръка а аз съм на работа и не ми е изгоден тоя режим на работа и винтовете ги местих къде ли не по решетката ама все същия ефект а иначе като я разровя реве та се къса и почва да вдига но след около час затихва ггоренето и почва да свети през отворите на приемната тръба и такива пушеци се заформят че ми писна това го установих за пореден път днес след като съм у дома и реших отново да я тествам а иначе си се топля на въглища просто днес съм свободен и си викам я да опитам и с винтовете да видя кво ще стане все пак хвърлих доста труд и средства докато си я изработя но уви оказа се че няма да я ползвам .Успех на автора на темата и на ентусиастите тук .Ето ти малко инфо що е точка и запетая и как се ползват http://ucha.se/watch/687/Prepinatelni-z ... Udivitelna

Монтажирах тези болчета на наклонената решетка, работи по добре, но като цяло си остават симптомите да гори нагоре когато си иска.
 Монтажирах тези болчета на наклонената решетка, работи по добре, но като цяло си остават симптомите да гори нагоре когато си иска.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: