• 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
жената без да иска набутала кошницата 2,5санта навътре иработи сега супер без да пали нагоре -ася де.
big_death - специалист
Колега , сега за тва геройство на жената трябва да и се отблагодаряваш и ти с още 2,5 санта :) :проба: :shock: :lol: :partyman:
wankata7108 - специалист
Явно само ти не ме разбра.Имам ..... и ,,,,, на клавиатурата и ако ще дадеш мнение за горелката заповядай ако ли не,отиди в друг форум .
wankata7108 - специалист
ivanovbg Извинете колеги отговора бе за колегата от софия. Явно те са изобретили клавиатурите , точките и запетайките и се палят като не ги ползваме .Както и много други неща .Като гледам и футбола е "Софийски" абе никой друг освен тях няма право да рита топка или да пише.
ivanovbg - майстор
wankata7108 написа:
по горе съм описал какво се случва комина ми е супер нов има тяга здрава на въглища котела е луд и гори както му кажа с термо клапата поддържам точно температурите и в тоя студ на 55 градуса в къши е супер топло 24,4 градуса в стаите нямам прегрявания колкото му задам толкова държи но с горелката ако го няма задръстването ще е добре да ама не опитах 5-6 вида пелети но не гори без да я ръчкаш просто през час и трябва ръка а аз съм на работа и не ми е изгоден тоя режим на работа и винтовете ги местих къде ли не по решетката ама все същия ефект а иначе като я разровя реве та се къса и почва да вдига но след около час затихва ггоренето и почва да свети през отворите на приемната тръба и такива пушеци се заформят че ми писна това го установих за пореден път днес след като съм у дома и реших отново да я тествам а иначе си се топля на въглища просто днес съм свободен и си викам я да опитам и с винтовете да видя кво ще стане все пак хвърлих доста труд и средства докато си я изработя но уви оказа се че няма да я ползвам .Успех на автора на темата и на ентусиастите тук .
Ето ти малко инфо що е точка и запетая и как се ползват http://ucha.se/watch/687/Prepinatelni-z ... Udivitelna
Иначе дори и да е съдържателно мнението ти е неразбираемо. Няма значение откъде си.

:partyman:
wankata7108 - специалист
ivanovbg Колега ти направи ли си въпросната горелка и дали я ползваш ако си.
ivanovbg - майстор
Да направих подобна от квадратна тръба -60х60. На вилата ми топли бойлера на твърдо гориво.
filmatoplo - майстор
:wink: Монтажирах тези болчета на наклонената решетка, работи по добре, но като цяло си остават симптомите да гори нагоре когато си иска.
wankata7108 - специалист
взех да се замислям дали да не направя принудително подаване и вентилатор друг тип горелка демек за да няма тия задръствания да гори автономно поне 12 часа и повече без ръчкане и молене
filmatoplo - майстор
И аз се замислям ама сега нямам под ръка нужните материали, сега ми гори малко повече заради това че в топлото няма как да я спирам през полувин час, ще кажеш че нарочно го прави това точно когато пиша тя избухва и хвърля малко въгленчета -чума да я тръшне.
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: