Няма файда от тая работа. И какво като ламбата я стопли щом ти замръзне в тръбичките?

ESPACE написа:В Кауфланд продават поне 4 вида течности за чистачки. Винаги си купувам от тези в 5 литровите тубички K-Classic или готова до -20 или такава до -30л Тази дето е до -30 дори я разреждам. Никога не ми е замръзвала, а според мен е читава течност. Тубата е от този видТочно тази течност имах предвид.
fox_vt написа:Гаража не е манна небесна като имаш менте течност.В случая описан от мен замръзва в движение,и знаеш ли че като тръгнеш от софия чак на 3 или 4 тата бензиностанция имат налична топла вода-ех България БългарияСтава въпрос не за замръзване извън гараж, а за размръзяване в гараж. Е няма как само костенурките са надарени с подвижен гараж посмъртно, щото и от охлювите има тарикати дето пълзят без къща на гърба си
Johny написа:В авиацията противообледенителната система се зарежда с чист спирт. Натискаш бутона и реже леда като с нож. Може да се сложи в колата едно шишенце с пробита капачка и да си църкаш сутрин по стъклата. Има ги в аптеките по 100 ml.В аптеките ги има и по 1 литър 95% етилов спирт на цена около 9лв. Излиза доста по-далавера от бутилка от 100ml, да не говорим че е повече. Иначе става с произволен твърд алкохол.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: