genzlat написа:Каква дупчица, кви5лива,тая помпа да нее по голяма от Икарус, та да има толкова въздух в нея?За времето от както си почнал темата, ако имаш теч, до този момент да сте се издавили досега!Колега, разбирам че , си притиснат от студа, времето и семейството НО, така не се прави-това е форум / БЕЗ ДА ОБИЖДАМ НИКОГО/, той е за това, но и за друго-''краснописоречие'' например!Благодаря ти! Имам това предвид. Въпросът е, че до момента никой не може да каже какво може да се направи и как да се локализира проблема. Затова прибягнах до форумите, където вярвам има и професионални лица, които биха могли да помогнат.. Явно ще си обезвъздушавам до лятото, а тогава евентуално да се правят, каквито и да било ремонти по инсталацията..
КАПАЦИТЕТИТЕ, които точно ще те насочат са: Филма,Лазар,Антон, Насков,Големия дракон и др.,останалите като мен ще те качват на черешата, докато се наводниш, попариш и много други поразий, които могат да последват, дано и да не разбереш за тяхното съществуване.....
Поздрави

За теч - възможно ли е ако просто покапва по малко и попива във ватата? Така ще разберем сигурно след много време, защото ватата е сериозна и докато стигне до гипсокартона да разберем, че има нещо ще мине много време.. Знам ли..