Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
И да споделя малко впечатления и снимки за ъглошлайфите Парксайд 125мм, 1200 вата с регулиране на оборотите. Старият, който ми донесоха от Германия е производство на Компернасс, а новият, който пуснаха преди около месец е на Гризли. На произведеният от Компернасс главата е изцяло със съчмени/ролкови/иглени лагери, подменил съм греста му с PL10 (мръснобялата на цвят). На Гризлито обаче единият лагер е бронзова втулка, а другият е съчмен, имаше доволно много грес.
Лични впечатления: Гризли - загрява малко повече, пусковият бутон е по-голям и по-удобен, но е с бронзова втулка (недолюбвам втулковите лагери).
Компернас - загрява по-малко, трака мъничко повече, пусковият бутон е по-малък, на слух сякаш постига по-големи максимални обороти. (откъм тракане не ме притеснява, защото е малко, а и много напомня като звук на ъглошлайфите Бош и Елтос от едно време, които спокойно си караха по двадесетина и повече години)
И двата бяха изхвърлили настрани почти цялата смазка.

Прилагам снимки:

Прикачен файл

DSC03506.JPG Гризли

Прикачен файл

DSC03505.JPG Компернасс

Прикачен файл

DSC03504.JPG Компернасс
teon - специалист
http://www.manualslib.com/manual/781136 ... 00-A1.html
...туй чудо дали ще бива или да чакаме за- POF1300w?
EDI - майстор
Бива, ще върши работа.Не чакайте, че може скоро да няма.
razli4en73 - специалист
Аз да питам, къде я видяхте тази фреза 1300 вт.До сега са пускали само тази 1200вт.,която ще пуснат и при нас за сефте,друг модел мисля,че нямат,поне аз не съм виждал.
juvesan - специалист
А бе нещо ми се върти, че четох за поръчка/запазване на продукт в определен магазин... някой минавал ли е по този път и запазвал ли е нещо? Че като гледам, за тази фреза май ще има... героите от Шипка :snakeman:
stan73 - майстор
Направо " Ирландски бой с маси ! "... :)
juvesan - специалист
stan73 написа:
Направо " Ирландски бой с маси ! "... :)
:lol: Щом ще е ирландско изпълнение, нека тогава да е изпълнение на Героите от Ълстър... :wink: Впрочем, аз сериозно подпитвам, защото , както се видя, Ние сме най-последни от промоцията и тогава има 2 варианта - да има много и да залежават 3 промоции нататък ( спомням си лентовия шлайф и ъглошлайфите) или да събираме жалки огризки ... тогава вече ще е сложно... :shock:
profesionalist_wood - майстор
Явно ще си удържа парите за фрезата :lol: нали ще си събирам за УАЗ :roll:
mitko64 - майстор
POF 1300 е стар модел, мисля последно е пускан 2009- 2010г. Скоро гледах една в продавалника, уж веднъж използвана, нещо около 130- 140лв. беше. Май я е продал, не я виждам от седмица.
Излязоха благинките с които ще ни примамват следващите седмици. 10,8V верт PABS 10,8С2(същият като PABS 12A1) и акумулаторен дремел PFBS 10,8A1. Предполагам , че батериите им са заменяеми, само че дремела е с бавна зареждачка 3 часа.Mного приличат и на тази батерия от аку. сабленото трионче на Florabest, но са различен капацитет. Има и поялната станция, ама тя не е новост за нас.Предполагам ще пуснат и комплекта накрайници за дремел от 276 части, който отдавна чакам.И при Powerfix има неща, но не са новост.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: