bulhomes2 написа:Стара тема, ама съм я пропуснал. За вертикалните ъгли да кажа. Не е необходимо да се купуват специални ъгли и да се хидроизолират. Мериш колко см ти остават до ъгъла, на следващата "летва" процепваш само задната стена, огъваш "летвата" и имаш перфектно хидроизолиран и красив ъгъл. Това за вътрешни ъгли. За външни е малко по-сложно (процепват се няколко съседни кухини и стърчишките между тях се изрязват и изхвърлят), но пак става.Наистина това е доста добър подход. Хем се спестяват пари от закупуването на ъгли, хем не е нужно да се изолира против влага там със силикон. Аз също направих 3-4 ъгъла така-тези,които са около прозореца. И то не за друго, а заради факта, че нямаше как да сложа ъгли. Беше доста неудобно с тези чупки. Стана доста красиво.
Между другото аз приключих продължителния ремонт на моята баня успешно. Направих си я съвсем сам от поставянето на ПВЦ ламперията, през ВиК, бойлери мивки, та чак до фугирането и клекалото. Стана изумително добре за мен, като се има предвид, че никога през живота си не бях правил подобни неща.