А,вярно преди година си писал,че ще е с климатици грешно решение според мене.
stenmark написа: Блажени са вярващитеСъщо както невежите и неуките

boqnkov написа: Останалото ще е ламинат.Ако нямаш пералня в кухнята (предполагам че нямаш) си слагай всичко ламинат - ще спестиш пари, няма да имаш досадни прехдни лайстни и ще е по-красиво. Единствено отзад на фугата на ламината към кухнята сложи силикон за всеки случей.
boqnkov написа:По същата причина и не сложих фибрана под долната плоча. Знам, че акумулираната топлина е по - уютна,Така както ще го правиш (фибрана между плочата и замазката) се акумулира много по-добре топлината и по-добре изравнява цикъла ден/нощ защото замазката си акумулира и е изолирана. Долната плоча има по-голяма акумулираща способност, ама отдава и към основите и нагоре, докато замазката ще отдава само в помещението
Tsilkov написа:Цилков само ще ти споделя че моят опит не от писалката във офиса ,а от изпълненията на вашите "творения" и от контактите със клиентите да оправяме бакийте които се забъркали.ЩЕ ти споделя една мисъл на Хокинг която се препокрива идеално в случая.Най-големия враг на знанието не е незнанието,а илюзията за знание. Боянков направи си таваните с картон и вата.Поговори с хора които са го направили,там е истината.Не таблици или тем подобни.stenmark написа: Блажени са вярващитеСъщо както невежите и неуките
VLADO66 написа:А за да има визия и устойчивост на неизменното намокряне без да цъфнат фугите е хубаво да се нареди ламинат с 4V фаска.Стига да нямаш пералня няма какво толкова да се мокри. Естествено ако си купиш ламинат на промоция за 7 лв/м2 дето е като велпапе няма как да устиска. Вкъщи е ламинат (не знам каква точно се води сглобката, но мсиля беше EGGER) в кухнята, а при родителите ми даже е трислоен паркет. Отвреме на време се поизсипва малко вода (аз съм с деца и това става не само в кухнята), избърсва се и толкова - поражения няма. Ако нещо протече като авария по ВиК инсталацията сигурно ще се надуе, ама то ще се надуе цялата кухня и мазилката по стените - едва ли 5те квадрата ламинат в кухнята ще ми е болката. Да не говорим че водата от авария като потече по плочките пак ще стигне до ламината в останалата част.
stenmark написа: Цилков само ще ти споделя че моят опит не от писалката във офиса ,а от изпълненията на вашите "творения" и от контактите със клиентите да оправяме бакийте които се забъркали.Тия "шаблонни лафчета" си ги запази за некадърните ми колеги с които работиш и клиентите които "курбанясваш" - там може някои да се трогне
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: