С единия съфорумник се познавах по-отрано, а с другият се запознах вчера по телефона и се уговорихме. (Дет' се вика - нали сме от една порода: Направи сам !
)
Нека намерим най-тънките цени.
stan73
- майстор
11433 мнения в "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2"
profesionalist_wood
- майстор
викаме : Парксайд акбар! 
stan73
- майстор
profesionalist_wood
- майстор
Ми то тук сите сме промити мозъци,чалмите ряпа да ядат 
atanasov2004
- специалист
Ха-ха-ха
Страшно ме разсмяхте. Снощи ходих до Лидъла, при влизането преглъщам като алкохолик пред първата чашка и тръпна
Имаше си от всичко в нашия Лидъл. Фрези 4-5 броя отворих и внимателно разгледах, после взех да "клатя", хората ме гледаха като луд
Един си помисли че искам да счупя машинката и вика- Ще викна управителя
Откровено малко съм разочарован, видяха ми се кат детска играчка...Взех да мисля,
и този път разума не успя да надделее....една под мишница, едни големи стеги, малко домат, малко портокали и на касата....Опитвам номера на колегата - имам 48лв във ваучери и другото кеш. Аааа не казва хубавата касиерка-с ваучери не може
ако има казва проблем, ще видят че сте платили с ваучери....Правя се на луд и се извинявам до колкото мога, мънкам че нямам пари/ лъжа естествено имах 160лв/ и оставям кашончето...
не било писано
Обаче хубавицата казва- тези стеги ще ги маркирам с ваучери-на тях какво пък може да им стане
И така останах със стегите и малко плодове и зеленчук
Обаче като разгледах и се замислих ми се струва че фрезата е за много, ама много любителски занимания...подобно на едни малки руски стугчета за дърво по 32лв. в далечния вече социализъм
и този път разума не успя да надделее....една под мишница, едни големи стеги, малко домат, малко портокали и на касата....Опитвам номера на колегата - имам 48лв във ваучери и другото кеш. Аааа не казва хубавата касиерка-с ваучери не може
не било писано
EDI
- майстор
И аз имах УМЕЛЫЕ РУКИ, ама ми го откраднаха преди години от къщата на вуйчо ми.
На него започнах да се уча да стържа и режа.Имаше и дискче за циркуляр и абразивно дискче.А фрезичката все ще и се намери приложение.Може да се сложи хоризонтално с малко приспособяване и да се изрязват пазове и клинове за сглобки, да речем.Не съм я видял, ама си мисля, че за по-дребни неща ще върши работа.Девойката на касата може друго да е имала предвид, ама ти фреза, та фреза. 
atanasov2004
- специалист
Да бе ЕДИ, точно така се казваше, в кафяво картонено кашонче. Кво ли е имала предвид касиерката
Не знам
Обаче не казвам лошо за фрезата. Просто се чудя, защото на мен ми е необходимо за направа фалца където лягат пчелните рамки, Г-образно отнемане от дъската на
челната дъска на пчелен кошер. Това може би ще стане като приспособя купения от Лидъл ръчен циркулярен трион на малък плот-станок. Просто се
замислям с кое ще е по лесно, по бързо и по безопасно...щото нямам голям опит с машините, но съм си правил 2-3 кошера сам с ръчна бичкия, ренде, шкурки, тесла
-ръчна изработка-"бутикова"
, другите съм си ги купувал....Просто искам инструменти да си облекча ремонта на кошерите 
челната дъска на пчелен кошер. Това може би ще стане като приспособя купения от Лидъл ръчен циркулярен трион на малък плот-станок. Просто се
замислям с кое ще е по лесно, по бързо и по безопасно...щото нямам голям опит с машините, но съм си правил 2-3 кошера сам с ръчна бичкия, ренде, шкурки, тесла
nikolson
- майстор
Новата брошура
http://broshura.lidl.bg/3766fe0c-f92b-4 ... ex.html#/1
http://broshura.lidl.bg/3766fe0c-f92b-4 ... ex.html#/1
Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература