Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
С единия съфорумник се познавах по-отрано, а с другият се запознах вчера по телефона и се уговорихме. (Дет' се вика - нали сме от една порода: Направи сам ! :) :partyman: )
profesionalist_wood - майстор
викаме : Парксайд акбар! :-D
radius - майстор
Няма парола, гледаш в очите и на който са разширени зениците при вида на фрезата, значи е промит мозък от форума :? :?
stan73 - майстор
В тон с немскостта, нека паролата да е: "Парксайд, Парксайд юбер алес ! " :partyman: :supz:
profesionalist_wood - майстор
Ми то тук сите сме промити мозъци,чалмите ряпа да ядат :-D
atanasov2004 - специалист
Ха-ха-ха :-D Страшно ме разсмяхте. Снощи ходих до Лидъла, при влизането преглъщам като алкохолик пред първата чашка и тръпна :-D Имаше си от всичко в нашия Лидъл. Фрези 4-5 броя отворих и внимателно разгледах, после взех да "клатя", хората ме гледаха като луд :-D Един си помисли че искам да счупя машинката и вика- Ще викна управителя :-D Откровено малко съм разочарован, видяха ми се кат детска играчка...Взех да мисля,
и този път разума не успя да надделее....една под мишница, едни големи стеги, малко домат, малко портокали и на касата....Опитвам номера на колегата - имам 48лв във ваучери и другото кеш. Аааа не казва хубавата касиерка-с ваучери не може :? ако има казва проблем, ще видят че сте платили с ваучери....Правя се на луд и се извинявам до колкото мога, мънкам че нямам пари/ лъжа естествено имах 160лв/ и оставям кашончето...
не било писано :) Обаче хубавицата казва- тези стеги ще ги маркирам с ваучери-на тях какво пък може да им стане :) И така останах със стегите и малко плодове и зеленчук :) Обаче като разгледах и се замислих ми се струва че фрезата е за много, ама много любителски занимания...подобно на едни малки руски стугчета за дърво по 32лв. в далечния вече социализъм
EDI - майстор
И аз имах УМЕЛЫЕ РУКИ, ама ми го откраднаха преди години от къщата на вуйчо ми. :lol: На него започнах да се уча да стържа и режа.Имаше и дискче за циркуляр и абразивно дискче.А фрезичката все ще и се намери приложение.Може да се сложи хоризонтално с малко приспособяване и да се изрязват пазове и клинове за сглобки, да речем.Не съм я видял, ама си мисля, че за по-дребни неща ще върши работа.Девойката на касата може друго да е имала предвид, ама ти фреза, та фреза. :lol:
pachosz - специалист
Чак толкова зле не е машината. Все някаква работа ще върши. Любителска или не, за не много отговорни задачи ще става. А за отговорните си има и други машинки :)
atanasov2004 - специалист
Да бе ЕДИ, точно така се казваше, в кафяво картонено кашонче. Кво ли е имала предвид касиерката :-D Не знам :-D Обаче не казвам лошо за фрезата. Просто се чудя, защото на мен ми е необходимо за направа фалца където лягат пчелните рамки, Г-образно отнемане от дъската на
челната дъска на пчелен кошер. Това може би ще стане като приспособя купения от Лидъл ръчен циркулярен трион на малък плот-станок. Просто се
замислям с кое ще е по лесно, по бързо и по безопасно...щото нямам голям опит с машините, но съм си правил 2-3 кошера сам с ръчна бичкия, ренде, шкурки, тесла :-D -ръчна изработка-"бутикова" :-D , другите съм си ги купувал....Просто искам инструменти да си облекча ремонта на кошерите :)

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: