Ехей....и прасето стана известно. И мен ме споменават   .
 .
П.П. Обикновено когато се е получило дублиране на покупката нормалните хора /прасета/ като мен отиват в най-близкия магазин и връщат това, което не им трябва.
Ама самоковските измекяри пускат покупката на двойна цена. Такъв е животът. Освен прасета има и "говеда". Кавичките са за да не обидя животните .
 .

.
 .П.П. Обикновено когато се е получило дублиране на покупката нормалните хора /прасета/ като мен отиват в най-близкия магазин и връщат това, което не им трябва.
Ама самоковските измекяри пускат покупката на двойна цена. Такъв е животът. Освен прасета има и "говеда". Кавичките са за да не обидя животните
 .
 .

Изглеждат хубави на вид, а си седят по магазините поне при нас, и никой ги не ще.
  Изглеждат хубави на вид, а си седят по магазините поне при нас, и никой ги не ще. Работи си перфектно машината, предполагам и Парксайда няма да е по-зле.
  Работи си перфектно машината, предполагам и Парксайда няма да е по-зле.

То не знaм кой не знaе реaлнaтa ценa, освен някой мaрсиaнец. Дa е жив и здрaв продaвaчa.
 То не знaм кой не знaе реaлнaтa ценa, освен някой мaрсиaнец. Дa е жив и здрaв продaвaчa.