Нека намерим най-тънките цени.
prascho - майстор
Ехей....и прасето стана известно. И мен ме споменават :-D .

П.П. Обикновено когато се е получило дублиране на покупката нормалните хора /прасета/ като мен отиват в най-близкия магазин и връщат това, което не им трябва.

Ама самоковските измекяри пускат покупката на двойна цена. Такъв е животът. Освен прасета има и "говеда". Кавичките са за да не обидя животните :mrgreen: .
професионал - специалист
Аз пък съм вече с Кралска титла :-D ! Този тип трябва да е благодарен, че не му разваляме рахатлъка в ОЛХ, а само се информираме взаимно. :lol: :finga:
nikolson - майстор
Ха-ха, интересна работа. Дали е от Самоков? Направо кърти миФки тоя човек. Ама пък чувФствителен.
profesionalist_wood - майстор
Звънни му по телефона :winkgrin:
nikolson - майстор
Ба, ще му звъня. Ама Кугер и още някой отдолу и те го хранят, обаче явно не ги е чел, та ги е пропуснал. :-D
pachosz - специалист
Абе тия прахосмукачки толкова ли не ги бива :? Изглеждат хубави на вид, а си седят по магазините поне при нас, и никой ги не ще.
Аз миналата година купих на жената от Практикер Бъджет. На вид и размер е почти същата, освен цвета, ама беше по-евтина. Ми много е доволна, даже и мен кара понякога да я пускам :rolleyes: Работи си перфектно машината, предполагам и Парксайда няма да е по-зле.
prascho написа:
...Обикновено когато се е получило дублиране на покупката нормалните хора /прасета/ като мен отиват в най-близкия магазин и връщат това, което не им трябва...
Тоя сериозно се е дублирал, пише, че има 10 бройки :rolleyes:
kuger - майстор
Аз на тоя вече му се сърдя! Защо не ме е споменал?
Защото не си рязък като Еди
EDI - майстор
profesionalist_wood написа:
Как ли ще реагира Еди :-D
Ехaaa, кеф, получих оргaзъм :-D .A aко беше и познaл, че сме ченгетa, че и нa ЛИДЪЛ, ценa нямaше дa имa. :partyman: То не знaм кой не знaе реaлнaтa ценa, освен някой мaрсиaнец. Дa е жив и здрaв продaвaчa. :partyman:
Малко ми се чини неграмотен, явно е от племето на ,,бъмзи,,

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: