Пусни снимки на поставката де (що само ни дразниш) ! 

ZEDYCUS написа:Незнам какво цепи, но са много неудобни тези разграфявания от вътрешната страна почва от нула, от другата почва от 30см, един рафтоносач не може да се бележи като хората. Пък ако има и инчова скала още по хубаво става.Май и при това Капро е така както го описваш, баш и с инчове, но мен ме устройва както казах основно ме вълнува правия ъгъл, аз за мерене и с него му хванах цаката, но мен ме вълнуват едни 30-35 мм. и ...за друго си имам рулетка.
stan73 написа:Пусни снимки на поставката де (що само ни дразниш) !Ще кача, щом има интерес, ама малко ми е аматьорско изпълнението, сега се уча. Само сина да редактира пикселите, а е в сесия и има изпит утре. Замерих кабела на фрезата- 4 метра е, явно колегата верно е изтеглил късата клечка.
ZEDYCUS написа:Незнам какво цепи, но са много неудобни тези разграфявания от вътрешната страна почва от нула, от другата почва от 30см, един рафтоносач не може да се бележи като хората. Пък ако има и инчова скала още по хубаво става.Зависи за какво се ползва. Аз го ползвам за слагане на фаянс и подови настилки- ъгъла е абсолютно верен, а и много ми е удобен за изметване от ъгъл до поставена плочка(това където почва от 0 в края). Инчов размер досега не ми се е наложило да бележа.
Chefo77 написа:На Kapro и аз имам и точно това ми къса нервите - откъде започват скАлите - от майната си. Единственото му хубаво е страхотните 90 градуса.Е аз, точно заради скалите му се чудих толкова, но 90 градуса са ми на мен приоритета.
Но явно си е до свикване ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: