Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Пусни снимки на поставката де (що само ни дразниш) ! :)
Avas_co - майстор
Аз, ползвам един прав ъгъл на Капро за около 12-13 лева.
Доста добър.
Чудих му се много, че освен сантиметри има и инчове, но след една грандиозна издънка го взех и съм много доволен( и спокоен с него), на мен ми е важно основно 90-те градуса, така или инъче.
Имам и един жълт китаец естествено, но е подбиран м/у 10-15 други и става за всеки случай.
ZEDYCUS написа:
Незнам какво цепи, но са много неудобни тези разграфявания от вътрешната страна почва от нула, от другата почва от 30см, един рафтоносач не може да се бележи като хората. Пък ако има и инчова скала още по хубаво става. :butthead:
Май и при това Капро е така както го описваш, баш и с инчове, но мен ме устройва както казах основно ме вълнува правия ъгъл, аз за мерене и с него му хванах цаката, но мен ме вълнуват едни 30-35 мм. и ...за друго си имам рулетка.
mitko64 - майстор
stan73 написа:
Пусни снимки на поставката де (що само ни дразниш) ! :)
Ще кача, щом има интерес, ама малко ми е аматьорско изпълнението, сега се уча. Само сина да редактира пикселите, а е в сесия и има изпит утре. Замерих кабела на фрезата- 4 метра е, явно колегата верно е изтеглил късата клечка.
mitko64 - майстор
ZEDYCUS написа:
Незнам какво цепи, но са много неудобни тези разграфявания от вътрешната страна почва от нула, от другата почва от 30см, един рафтоносач не може да се бележи като хората. Пък ако има и инчова скала още по хубаво става. :butthead:
Зависи за какво се ползва. Аз го ползвам за слагане на фаянс и подови настилки- ъгъла е абсолютно верен, а и много ми е удобен за изметване от ъгъл до поставена плочка(това където почва от 0 в края). Инчов размер досега не ми се е наложило да бележа.
Chefo77 - майстор
На Kapro и аз имам и точно това ми къса нервите - откъде започват скАлите - от майната си. Единственото му хубаво е страхотните 90 градуса.
Но явно си е до свикване ... :)
mitko64 - майстор
Този mtx ли имате в предвид http://www.instru.bg/agal-prav-400mm-al ... izlyat-mtx ? На доста места предлагат този бранд, но май вносителят е - светът на инструментите България ООД. Но продават само на едро. МatriX е друга фирма за ел инструменти. В продавалника има един миксер Matrix, много изгодно.
Avas_co - майстор
Chefo77 написа:
На Kapro и аз имам и точно това ми къса нервите - откъде започват скАлите - от майната си. Единственото му хубаво е страхотните 90 градуса.
Но явно си е до свикване ... :)
Е аз, точно заради скалите му се чудих толкова, но 90 градуса са ми на мен приоритета.
Пък тия Матрикс и GROSS яко съм ги намразил от престоя ми в Русия, че там само някакви такива боклуци продават.
Като останах без нивел с няколко такива се направих на джедай мастер(голям кеф е като се изнервиш как лъжат да ги удариш в земята).
Добре, че накрая ме заведоха на място , на което продаваха Капро та си свърших работата.
mitko64 - майстор
Tи пък с нивели си тръгнал да експериментираш. Там никакви компромиси не трябва да се правят. Аз от Сола, примерно се разочаровах, та я похвали нещо Капрото, че цените му паднаха яко(гледах в Баухаус), а Стабилите ми идват скъпи.
Avas_co - майстор
Аз експерименти не съм имал желание да си правя, така се случи.
Бях си пратил две Капро-та, но едното не пристигна, а другото го бутнах от петия етаж и тогава се почна с експериментите.
Там където бях само разни такива боклуци се продаваха, та накрая като ме заведоха в магазина, в който имаше Капро направо ударих тавана( но беше на повече от двойна цена от тук и даже си го взех с мен и сега още си го ползвам, надписите по него са на руски).
Аз отдавна се кефя повече на Капро отколкото на Сола и мен ме устройват перфектно като цена-качество.
Аз ги ползвам за хоризонтали от порядъка на 700-800-900 мм. и ме устройват екстра.
mitko64 - майстор
Мисля да се обзаведа с два- 100 и 120мм, от най- евтините с по една либела. Предполагам мерене в обратна позиция не е предвидена, но точност 0,5мм в нормална позиция и тези цени, напълно ме устройват. Благодаря, че ме успокои, че стават!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: