krasen1 написа:Когато съм горил слънчоглед, ти неси имал ГРЕЙКО.А защо се отказа - не става ли?
Торча също си има предимство - 2 пъти е по-лек от Extraflame-HP15 и Грейко, 3 пъти по-лек е от Пелетерм

krasen1 написа:Когато съм горил слънчоглед, ти неси имал ГРЕЙКО.А защо се отказа - не става ли?
Ruseff написа:А относно човъркането-от началото на сезона след първоначалните настройки никой около мене не е искал промяна,всички тези горят гореспоменатите пелети.Поздрави.Освен комшийката, та по-често да я навестява някой да я стопли
LazarGanev написа:Слънчогледовите който горих ,бяха малко калорични и неме устройва цената.krasen1 написа:Когато съм горил слънчоглед, ти неси имал ГРЕЙКО.А защо се отказа - не става ли?
Торча също си има предимство - 2 пъти е по-лек от Extraflame-HP15 и Грейко, 3 пъти по-лек е от Пелетерм
n.ganev написа:Колко беше калорията , че и други плачат от тях?Производителите си ги кръщават с колкото искат калории,въпросът е като падне КПД на машината с която се топлиш дали ниската цена на която ги купуваме не става почти равна на цената на пелети от дърво.Според мен се ходи по тънак лед.Не казвам че не се блазним всички от идеята да се топлим с евтини пелети ,но ако спестяваме по 20лв на тон срещу повече чистене то по скоро става дума за неравенство от колкото за уравнение
n.ganev написа:Не случайно зададох въпроса - krasen1 ми беше каза, че Торча показвал калориите.И някой би ли ми обяснил как тък показва калориите? Сигурно котела си има една златарска теглилка, мери всяка порция преди да я пусне, и после мери и калориите които да изгорени
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: