griffin написа:От Лидл ли е това? Или те са от някоя стара промоция?
Щото не ги видях в последната.
griffin написа:От Лидл ли е това? Или те са от някоя стара промоция?
stan73 написа:Тези не ги знам как са, защото не съм ходил днес до Лидл, но тези които аз си купих преди доста време на двойна цена (от друга верига) са много здрави и спокойно ме издържат - аз (който съм бая тежък) плюс кофа с мазилка/шпакловка/лепило, широка дъска, по която да вървя и евентуално още около 10 кила натиск от работата. Та ако направата им е добра и не са пестили от материал трябва да държат - на моите пишеше, че издържат 150 кила и спокойно си ги държат, че даже и до 160...И твоята ли е широка 30 санта? Мен ме притеснява това, че е доста тясна.
comunikator написа:Някой помни ли дали са пускали този пистолет за горещ силикон http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20B2Да, пуснаха го към края на миналата година. Аз си го взех и чесно казано доста ми допадна.
kuger написа:За първи път им меря ширината.stan73 написа:Тези не ги знам как са, защото не съм ходил днес до Лидл, но тези които аз си купих преди доста време на двойна цена (от друга верига) са много здрави и спокойно ме издържат - аз (който съм бая тежък) плюс кофа с мазилка/шпакловка/лепило, широка дъска, по която да вървя и евентуално още около 10 кила натиск от работата. Та ако направата им е добра и не са пестили от материал трябва да държат - на моите пишеше, че издържат 150 кила и спокойно си ги държат, че даже и до 160...И твоята ли е широка 30 санта? Мен ме притеснява това, че е доста тясна.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: