Нека намерим най-тънките цени.
pachosz - специалист
griffin написа:
Изображение
От Лидл ли е това? Или те са от някоя стара промоция?
Щото не ги видях в последната.
kuger - майстор
stan73 написа:
Тези не ги знам как са, защото не съм ходил днес до Лидл, но тези които аз си купих преди доста време на двойна цена (от друга верига) са много здрави и спокойно ме издържат - аз (който съм бая тежък) плюс кофа с мазилка/шпакловка/лепило, широка дъска, по която да вървя и евентуално още около 10 кила натиск от работата. Та ако направата им е добра и не са пестили от материал трябва да държат - на моите пишеше, че издържат 150 кила и спокойно си ги държат, че даже и до 160...
И твоята ли е широка 30 санта? Мен ме притеснява това, че е доста тясна.
comunikator - специалист
Някой помни ли дали са пускали този пистолет за горещ силикон http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20B2
diaflin - специалист
comunikator написа:
Някой помни ли дали са пускали този пистолет за горещ силикон http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... 20500%20B2
Да, пуснаха го към края на миналата година. Аз си го взех и чесно казано доста ми допадна.
Не съм сигурен точно на коя дата го купих, но ако е важно, като се прибера в къщи ще погледна касовата бележка.
stan73 - майстор
kuger написа:
stan73 написа:
Тези не ги знам как са, защото не съм ходил днес до Лидл, но тези които аз си купих преди доста време на двойна цена (от друга верига) са много здрави и спокойно ме издържат - аз (който съм бая тежък) плюс кофа с мазилка/шпакловка/лепило, широка дъска, по която да вървя и евентуално още около 10 кила натиск от работата. Та ако направата им е добра и не са пестили от материал трябва да държат - на моите пишеше, че издържат 150 кила и спокойно си ги държат, че даже и до 160...
И твоята ли е широка 30 санта? Мен ме притеснява това, че е доста тясна.
За първи път им меря ширината.
Вътрешната е 30 см. А външната е 35,4 см.
Проблемът съм го решил със дебела, широка и здрава дъска с ширина почти 30 см, която влиза плътно в стълбата (и съответко като я използвам като скеле/магаре вървя по нея). Удобно е и няма проблем. Много по-солидно е от ламаринките дето вървят с тях. (принципно дъската я бях заделил за направата на пейка, но тя пък взе, че пасна идеално за скелето)
fore - майстор
Сега пак минах през Лидъла до работата. Честно казано погледнах в кутиите на гедоренцата с тресчотките и не съм много доволен. Битовете са издялани със секирата. Торковете-отгоре отсечени като пън. Единият торк с дупка-дупката в лево някъда си. Е Аз до сега такъв торк с ехцентрично разположена дупка не съм срещал. Битовете на Гаджет за 11 лева са по добре направени. Качество ...........
Ключовете и тях ги погледнах, ами -за 15 лева като Илиенските са кажи речи. Форса и Топмастера са къде къде по добро.

Стълбата поне пише на етикета че е от алумин и поцинкована тенекия, та тя можеби си струва, ако и другите на пазара са толкова тесни.
Нека и други да коментират дали тия 30 см са нормална широчина за подобна стълба на подобна цена ?

То вярно че и по широката би тежала още повече.

Тая дали не е същата ? http://www.mr-bricolage.bg/prod/Stroite ... tsii/1847/
atanasov2004 - специалист
Ами аз бях писал тука...като човек дето е пръснал в Лидъла миналата година - 920лв,само за мъжки играчки/ изключение мощната прахосмукачка за сухи и мокро чистене- тя е за жената :-D /...сега нещо взеха да ме разочароват с качеството си....нещо взех все по внимателно да гледам. Тази година до сега съм "скочил" само на големите стяги, дори на едната копчето за освобождаване се клати подозрително. Та съм вече подозрителен, да не кажа и по друга дума. Ще мина тази вечер след работа и ще пиша....Това го пиша ако случайно четат този форум от Лидъл.
fore - майстор
Те тия дето са от Лидъл тук, едва ли могат да направят нещо за това колко броя са промотираните стоки във всеки един магазин от веригата, а камоли за качеството на продуктите.
Тук просто са продавачи, изпълнители и администация.
gogyto - специалист
Такааа... минах и аз днес покрай Лидъл-а, и се премерих със стълбата...ама она ме надви :lol: - много тежка беее :? , отказах се. :cool:
За да не съм капо взех от битовете тип отвертка-тресчотка -101 къса (не са кой знае каква стока,ама за колата ще вършат работа) и се ометох. :-D
griffin - майстор
Ъглите може би ще дойдат в България до седмица две, колега от форума искаше да ги погледна тук като дойдат.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: