fox_vt написа: И да стане ясно едно-най се дразня когато някой супер убедено говори неща най вече негативи за нещо което даже не го е виждал.Добре де, защо го няма този котел, защо не се купува? Искам да видя на живо, но не съм чувал някъде около мене да има. Херца е няколко пъти по-скъп, но има монтирани доста, Грейко има десетки монтирани за няколко месеца, Даконера, Бисолид, Ватерланд, Бърнит, Пелетерм, Теси - навсякъде. И въобще, какъвто котел че сетиш - турски, чешки, полски, италиански мога да го видя наоколо, само Торч няма. Що така не се търси?

. Нещо измерено реално на първо четене в реални условия с "глупавия" БОШ  и присадената "глупава" горелка ГРЕЙКО при снеговалеж и външна температура 3* С :
 . Нещо измерено реално на първо четене в реални условия с "глупавия" БОШ  и присадената "глупава" горелка ГРЕЙКО при снеговалеж и външна температура 3* С : има какво още да се направи, но и утре е ден.
 има какво още да се направи, но и утре е ден. 
   ./ теКенията /
 ./ теКенията /
 .
 ..gif)
 Въй -пак ли аз съм виновен, и Песа говори за ламарината.
 Въй -пак ли аз съм виновен, и Песа говори за ламарината. . Чао за сега че снега ще се стопи а домочадието дава зор да ме гледа Как сА мятам по пистите на Узана.
 . Чао за сега че снега ще се стопи а домочадието дава зор да ме гледа Как сА мятам по пистите на Узана.