Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
fox_vt написа:
И да стане ясно едно-най се дразня когато някой супер убедено говори неща най вече негативи за нещо което даже не го е виждал.
Добре де, защо го няма този котел, защо не се купува? Искам да видя на живо, но не съм чувал някъде около мене да има. Херца е няколко пъти по-скъп, но има монтирани доста, Грейко има десетки монтирани за няколко месеца, Даконера, Бисолид, Ватерланд, Бърнит, Пелетерм, Теси - навсякъде. И въобще, какъвто котел че сетиш - турски, чешки, полски, италиански мога да го видя наоколо, само Торч няма. Що така не се търси? :?
Модул за 30-50лв ,ми дава възможност просто да си включа или изключа нещото и това наистина е несериозно сравнение. До колкото разбрах,системата Торч,дава възможност за корекции на настройките през интернет. Това го отчитам като предимство.
Предпочитам мерцедес ,без живи данни в реално време и възможност за корекции,пред жигула с тези екстри. Това само като пример.
Аз котела си още го чакам,но го избрах без да ми го натрапват.
Не съм специалист ОВК,слухарче съм.
Понеже не отхвърлям нещата просто така,днес потърсих клипчета с котела Торч.
Не намерих.
Това нещо не го карат много тука. Или е Майбах или е кисело.
Ще разберем.
Ще разберем,че всеки търсещ ще си намери своят котел на пелети.Онези,които четат тук,ще го направят на база мненията на ползватели. Така,както направих аз.
n.ganev - майстор
Ееех, един път да съм първи за деня :-D . Нещо измерено реално на първо четене в реални условия с "глупавия" БОШ и присадената "глупава" горелка ГРЕЙКО при снеговалеж и външна температура 3* С :
Прикачен файл:
DSC_0188.JPG
Работа на горелка на мах, Ткотел = 68*С. Да :yawinkle: има какво още да се направи, но и утре е ден.
Все още не съм опознал добре анализатора.
ФИЛМАААААА, това е с тунинга :prayer: :prayer: :prayer: :drinkers: ./ теКенията /
Нали съм си от Дряново и съм глупаФ и ни могъ да читъ- не мога да обърна снимката, пък съм си и опак и така ми е добре :-D . Кой разбрал - разбрал.
LazarGanev - "Велик майстор"
А такаааа, бравос, разгеле! Я покажи таа тенекия. И сега иди зАмери на Красен Торча, та да миряса форумът :wink: .
n.ganev - майстор
Тя тенекията е коментирана много и доста колеги мисля, че са я поставили. Да си призная и аз отначало не виждах голяма разрика със или без нея, ама Немия си каза думата и докато не ми показа за какво става въпрос не мирясах.
А сега е време са ски :-D .
Последна промяна от n.ganev на съб фев 07, 2015 9:57 am, променено общо 1 път.
plastkomfort - специалист
И моя виадрус ако може :-D
Последна промяна от plastkomfort на съб фев 07, 2015 9:58 am, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
:? :) Въй -пак ли аз съм виновен, и Песа говори за ламарината.
n.ganev - майстор
Да ама песа не може да се омазва като нас :lol: . Чао за сега че снега ще се стопи а домочадието дава зор да ме гледа Как сА мятам по пистите на Узана.
fox_vt - майстор
LazarGanev написа:
А такаааа, бравос, разгеле! Я покажи таа тенекия. И сега иди зАмери на Красен Торча, та да миряса форумът :wink: .
Хаха я замери котела в положение stock :wink: Те нафъргали 50 кила желязо във вид на тунинг и се хвалят.Иначе горелка на макс и газове 110 градуса е впечатляващо,при температура на котела 68 градуса :?
kalin72 - майстор
Една ламарина не са 50 кила желязо, пък и нищо лошо няма да се тунингова, при заварено положение :)

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: