mboevv написа:Здравейте колеги .Ще може ли да ги пратите и на мен goddgi@abv.bgbenimm8808 написа:/ Ще можеш ли и на мен да ги пратиш? mboevv@abv.bgnasko_dlk написа:Сервизния ключ всички които се интересуват от тази тема във форума го знаят. Искаше ми се да знам всеки един параметър за какво е, за това питам за някакво ръководство. А някой ако има новите настройки от Сънсистем нека да сподели. Зная ще кажете че за всеки си е индивидуално за настройките, но поне нещо ориентировъчно (степени;вентилатори и тн.).Пратих ти Е-майл колега,дано да ти е полезна информацията.
Поздрави
Николай Бонев
chungata написа:kafaka написа:Колега на снимката с димогарните тръби ми се вижда че горния капак на камината ти е с два отвора-единия за пелети а другия за почистване на димогарните тръби.Така ли е или аз съм се объркал,защото при мен трябва да разглобя целия горен капак за да стигна до капака с крилчатите гайки? Иначе много хубаво си го измислил с ламаринките след края на сезона ще пробвам и аз да сложа такива и ще пиша .Така е колега, отворите са два. Единият си е за бункера, а другият за тръбите. А за да стигна до крилчатите гайки махам само един подвижен капак, който не е захванат за нищо. Интересно ми е как при теб е така, че да разглабяш целия горен капак. И моята 15ка и 23ките който съм виждал са по този начин като при мен
Ето как е моята с един отвор за пелетите само.