• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 174
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
djefi - помощник
mboevv написа:
benimm8808 написа:
nasko_dlk написа:
Сервизния ключ всички които се интересуват от тази тема във форума го знаят. Искаше ми се да знам всеки един параметър за какво е, за това питам за някакво ръководство. А някой ако има новите настройки от Сънсистем нека да сподели. Зная ще кажете че за всеки си е индивидуално за настройките, но поне нещо ориентировъчно (степени;вентилатори и тн.).
Пратих ти Е-майл колега,дано да ти е полезна информацията.

Поздрави
Николай Бонев
/ Ще можеш ли и на мен да ги пратиш? mboevv@abv.bg
Здравейте колеги .Ще може ли да ги пратите и на мен goddgi@abv.bg
kafaka - специалист
chungata написа:
kafaka написа:
Колега на снимката с димогарните тръби ми се вижда че горния капак на камината ти е с два отвора-единия за пелети а другия за почистване на димогарните тръби.Така ли е или аз съм се объркал,защото при мен трябва да разглобя целия горен капак за да стигна до капака с крилчатите гайки? Иначе много хубаво си го измислил с ламаринките след края на сезона ще пробвам и аз да сложа такива и ще пиша .
Така е колега, отворите са два. Единият си е за бункера, а другият за тръбите. А за да стигна до крилчатите гайки махам само един подвижен капак, който не е захванат за нищо. Интересно ми е как при теб е така, че да разглабяш целия горен капак. И моята 15ка и 23ките който съм виждал са по този начин като при мен :?

Ето как е моята с един отвор за пелетите само.

Прикачен файл

DSC_0162.JPG

Прикачен файл

DSC_0161.JPG
chungata - специалист
Ами за пръв път виждам така модел с цял капак. Не знам само как са мислили от сънсистемс, че ще се почистват тръбите всеки месец, както са препоръчали в ръководството на потребителя..... :?
kafaka - специалист
chungata написа:
Ами за пръв път виждам така модел с цял капак. Не знам само как са мислили от сънсистемс, че ще се почистват тръбите всеки месец, както са препоръчали в ръководството на потребителя..... :?
Май да мине гаранцията и ще играе ъглошлайфа.Колега снимай ми я твоята по-обстойно при капака за да добия по-ясна представа как да го направа капака.Благодаря предварително!
vankatava - помощник
Здравейте,нека ако някои има представа да напише как се настройват таймерите за палене и гасене на камината.Интересувам се специално за 15кв Бурнит.Благодаря ви предварително.
chungata - специалист
kafaka написа:
chungata написа:
Май да мине гаранцията и ще играе ъглошлайфа.Колега снимай ми я твоята по-обстойно при капака за да добия по-ясна представа как да го направа капака.Благодаря предварително!
Ето снимките. Размерите на капака са 44 на 23 см. Отстояние от преден ръб - 7см, а м/у двата капака (в центъра на капака за бункера) - 3 см.

Прикачен файл

20150210_214030.jpg

Прикачен файл

20150210_213537.jpg

Прикачен файл

20150210_213607.jpg
kafaka - специалист
Благодаря за снимките!Ще ми е по-лесно когато тръгна да режа капака.
chungata - специалист
kafaka написа:
Благодаря за снимките!Ще ми е по-лесно когато тръгна да режа капака.
:2thumbs:
Здравейте , колеги. Съвсем нов съм във форума и искам преди всичко да пожелая успех във всяко едно начинание на всички. А сега по темата ..... Докато ми активират профила изчетох доста информация и доста ваши мнения относно настройките на камината. Съвсем скоро (до 2-3 седмици) ще се сдобия с по-малкия вариант BURNit Comfort PM-В 15. Надявам се някои от имащите по-читавата инструкция да я сподели с мен :) . Тепърва ще възникват въпроси и тепърва ще ви моля за помощ , но тъй като се имам за що годе грамотен и на "ти" с техниката и електрониката , се надявам до колкото е възможно сам да се справя , та да ви занимавам по-малко.
Още веднъж , успех на всички :)

P.S. e-mail: mir400@abv.bg
kafaka - специалист
mir400 написа:
Здравейте , колеги. Съвсем нов съм във форума и искам преди всичко да пожелая успех във всяко едно начинание на всички. А сега по темата ..... Докато ми активират профила изчетох доста информация и доста ваши мнения относно настройките на камината. Съвсем скоро (до 2-3 седмици) ще се сдобия с по-малкия вариант BURNit Comfort PM-В 15. Надявам се някои от имащите по-читавата инструкция да я сподели с мен :) . Тепърва ще възникват въпроси и тепърва ще ви моля за помощ , но тъй като се имам за що годе грамотен и на "ти" с техниката и електрониката , се надявам до колкото е възможно сам да се справя , та да ви занимавам по-малко.
Още веднъж , успех на всички :)

P.S. e-mail: mir400@abv.bg
Имаш я на пощата.Ако имаш някакви въпроси за камината питай и аз съм със същата ако мога ще ти отговоря.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 174

Тема "Настройки на BURNit Comfort PM 23" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: