И аз съм с подобна конфигурация че дори и в проект за добавяне термо помпа вода-вода. Ама тока да не спира че всичко умира без него и тогава господ да ни е на помощ. Ще трябва да връщаме кюмбетата. 

boqnkov написа:да видим какво става с бойлерите. Спрях се на проточен 18kW. Смятам, че ще е достатъчен за къпане. Нямам вана. Проточния бойлер на какво разтояние трябва да е от душа и това толкова ли е важно? Имам два варианта за монтаж. Единия е на 6,5м от душа и на 2,5 от мивката и като място го предпочитам, а другия е на 2,5м от душа и на 0,5м от мивката, но ще трябва да го свирам някак под мивката. Избрах вариант 1 (с тоалетната и мивката едно до друго).Отзад-напред. Имаше един виц - дето един иска да си поръча табела за дюкяна с изрисуван лъв, а майстора му предложил два варианта. С отвързан лъв (МДФ) и с вързан лъв (PVC). Собственика избрал по-евтиния вариант с отвързания лъв. След първия дъжд, лъвът изчезнал от табелата, защото отвързания лъв се рисувал с постна боя, а вързания с блажна. Искаш съвети - вземи пластмасовия шкаф. Аз два МДФ-а слагам и двата забременяха (подуха се). От пластмасовите съм доволен. Само ако взимаш пластамаса с лунички, искай светодиодни, защото на мен халогенните ми стопиха пластмасата.
P.S. Тия ПВЦ шкафове много скъпи...Някой да каже нещо за МДФ за баня?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: