Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
етооо.. за лака се чу нещо :prayer: То, ако се замисли човек, по-добре, че не създава гланцов слой , защото точно този слой много се "люпи" , ако нещо се забърка. Важното е, да не се поврежда дървото ... и тогава възниква въпроса ( за мен де) : по принцип моето разбиране за "ЛАзурен" е, че създава такъв слой - лъскав, гланцов... може ли някой от "дървеният" сектор да внесе някакво уточнение :partyman:
п.с. Лично аз харесвам лакове, които точно подчертават текстурата на дървото, обаче имат и защитни функции - дървото е "меко" на пипане, но водата се плъзга по повърхноста и се мокри трудно... :rock:
сори за офф-а

п.п.с. Тая стойка с дискове 125 ... не виждам има ли регулиране на някой ъгъл, но и да има май става да резнеш някоя шиничка или парче арматура... за профили трудна работа...
monster18 - специалист
Оф аз още съм във дилема какво да правя с бормашината ,че то няма време до утре сутринта трябва да съм решил .Дано някой колега напише още някакво мнение за нея :(
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
juvesan написа:
етооо.. за лака се чу нещо :prayer: То, ако се замисли човек, по-добре, че не създава гланцов слой , защото точно този слой много се "люпи" , ако нещо се забърка. Важното е, да не се поврежда дървото ... и тогава възниква въпроса ( за мен де) : по принцип моето разбиране за "ЛАзурен" е, че създава такъв слой - лъскав, гланцов... може ли някой от "дървеният" сектор да внесе някакво уточнение :partyman:
п.с. Лично аз харесвам лакове, които точно подчертават текстурата на дървото, обаче имат и защитни функции - дървото е "меко" на пипане, но водата се плъзга по повърхноста и се мокри трудно... :rock:
сори за офф-а...........
Лазурен, значи прозрачен. Има оцветени лазурни, има и плътни лакове, тях ги наричаме лакова боя. С времето народът е възприел за лак туй дето е лъскаво и му личи....
silent - майстор
themask написа:
Някой да сподели мнение за ъглошлайфа и стойката за него? :?:
Ъглошлайфа е перфектен за мен...малко е неудобен за работа за една ръка но иначе съотношение габарит мощност е ок...за стойката....за мен е доста безполезно нещо...почти не съм я ползвал...по-добре не си давай парите за нея освен ако няма да ти трябва за прецизни срезове на малки детайли...Както каз аколегат за по-големи профили не става но то и за по-големи профили си има големи ъглошлафове....
juvesan - специалист
Лазурен, значи прозрачен. Има оцветени лазурни, има и плътни лакове, тях ги наричаме лакова боя. С времето народът е възприел за лак туй дето е лъскаво и му личи....
:prayer: Идеята е ясна... навсякъде народа ползва изрази като Гедоре, Кликсон, Селенови втулки... а братята руснаци имат и наш термин - Болгарка :rock: :mrgreen:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
juvesan написа:
:prayer: Идеята е ясна... навсякъде народа ползва изрази като Гедоре, Кликсон, Селенови втулки... а братята руснаци имат и наш термин - Болгарка :rock: :mrgreen:
От сичките най-ме кефи яхтения лак. Шапки свалям на криейтива измислил името
sreky - специалист
monster18 написа:
Оф аз още съм във дилема какво да правя с бормашината ,че то няма време до утре сутринта трябва да съм решил .Дано някой колега напише още някакво мнение за нея :(
Какво се чудиш,една читава стойка на спарки е 80-90 лв.Плюс бормашина още толкова и кво излиза - по скъпо.Подобни бормашини от този клас(Ейнхел,Райдър и пр.)съм виждал от 180 до300 вата и на цени от 180 лв нагоре.
Машинката става за малка любителска работилница,аз лично ще я купя да пробивам панти на вратички за шкафове където късият ход не ми пречи.Неможе да се очаква от такава машина да върши работата на голяма колонна която струва 5 повече на старо

П.п Някой ако може да сподели нещо повече за помпата дето ще я пускат в понеделник
Последна промяна от sreky на пет мар 13, 2015 12:08 pm, променено общо 1 път.
EDI - майстор
М,м верно е, много кефи яхтения, като на 3-ия месец сваляш юфката. :lol:
monster18 - специалист
Да колега sreky аз точно за домашната си работилница я искам .И наистина за тези 500 w цената е добра .Абе утре в 8 съм пред лидъл пък ще видим ;)
juvesan - специалист
EDI написа:
М,м верно е, много кефи яхтения, като на 3-ия месец сваляш юфката. :lol:
Дааа.. поне да падаше съвсем а то точно става като направено за гадория - една част пада , като люспа от лук, а другата се държи здраво и се чудиш какво да правиш - да плачеш ли или да го зае*аваш друг да се занимава. А иначе е хубаво внушението : " щом е яхтен, значи издържа и на вода и на сол и на вятър и на слънце - просто "пълен бетон" :проба:

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: