етооо.. за лака се чу нещо
То, ако се замисли човек, по-добре, че не създава гланцов слой , защото точно този слой много се "люпи" , ако нещо се забърка. Важното е, да не се поврежда дървото ... и тогава възниква въпроса ( за мен де) : по принцип моето разбиране за "ЛАзурен" е, че създава такъв слой - лъскав, гланцов... може ли някой от "дървеният" сектор да внесе някакво уточнение
п.с. Лично аз харесвам лакове, които точно подчертават текстурата на дървото, обаче имат и защитни функции - дървото е "меко" на пипане, но водата се плъзга по повърхноста и се мокри трудно...
сори за офф-а
п.п.с. Тая стойка с дискове 125 ... не виждам има ли регулиране на някой ъгъл, но и да има май става да резнеш някоя шиничка или парче арматура... за профили трудна работа...

п.с. Лично аз харесвам лакове, които точно подчертават текстурата на дървото, обаче имат и защитни функции - дървото е "меко" на пипане, но водата се плъзга по повърхноста и се мокри трудно...

сори за офф-а
п.п.с. Тая стойка с дискове 125 ... не виждам има ли регулиране на някой ъгъл, но и да има май става да резнеш някоя шиничка или парче арматура... за профили трудна работа...