lyubohar написа:Ами като не знаеш как изглеждат студени и повредени спойки,почваш с поялника наред по платката за която ти казах.Хубав калай и колофон.След това проверяваш,или направо сменяш електолитните кондензатори във вертикалната развивка.Повече не мога да ти помогна.Нека даде мнение някой по склонен.Минава всичко(цялата платка) с топъл въздух, например със сешоар. Обикновено електролитите си увеличават малко капацитета като се стоплят. И металите при лошите спойки се разширяват от топлината. Много дебилен подход, който многократно ми е помагал обаче при ремонта на монитори и прочие.
kristi78 написа:п.п Не пишете неща от сорта на иди в сервиз, като не можеш не го прави . Все пак затова е форума, да си помагаме. Ако разбирах идеално нямаше да пиша тук!!! Още съм на 17 вие какво искате вече да мога да сглобявам самолети.Кристи, то и аз имах едно LG, което така го зарязах. Имаше проблем - като го стопля пали, иначе не. Мерих, сменях - не можах еднозначно да локализирам проблема бързо. Един ден бащата се ядосал и го хвърлил, бил му пречил. Нямах време да се занимавам с него. Не винаги е рентабилно да се занимаваш с такава стара техника, разбери го. Не всичко е кондензатори и резистори.