една битова инсталация трябва да бъде максимално проста .най добре е помпата да се върже към управлението на горелката . дори да са две помпи ако не става въпрос за хотел пак е добре да са  вързани като една . не е необходимо да усложняваме излишно битовите инсталации с много функции ако ни трябва само топла вода лятото ще изключим помпата за отопление . приоритета заложен в управлението е идеален за един хотел или нещо подобно но за какво ни е за едно домакинство . трябва всяка направена инвестиция да има своята резонност  тоест имаме управление на помпата в горелката защо ни е друго   

.gif)

- най прото става с едно реле
  - най прото става с едно реле   .
 . . Някъде имам налично такова с много НО и НЗ контакти
 . Някъде имам налично такова с много НО и НЗ контакти  Кат' са знам къф съм ижинерин че ма й страх да ида на доктор Баси
  Кат' са знам къф съм ижинерин че ма й страх да ида на доктор Баси   .Аз ползвам Юпиес който може се командва от външно устройство ,тоест управлението на горелката например ,сега няма да ви кажа как става.
 .Аз ползвам Юпиес който може се командва от външно устройство ,тоест управлението на горелката например ,сега няма да ви кажа как става.