• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 56
Нека намерим най-тънките цени.
nv952 - майстор
Голяма борба за тия мотори бре :?
Що не казахте да направя един търг с начална цена 50лв :lol:
profesionalist_wood - майстор
Че и ме анатемосват. :D
Както е казал Камата: който играе, той пИчели...
dadko - майстор
Абе, темата не беше ли "ПОДАРЯВАМ" ??? Или пак нещо не съм разбрал.
Подарявам два ел. мотора- 20 лв. за големия, 15 за малкия.....???
chapara - майстор
Трябва да се поразровя и аз между маторите дет има на село та кютека да е пълен. Поне 2-3 има от ония архаичните бълг. перални. А и един правен ципкуляр за резане на метровици, целия жеУезен дето на него дедото бичеше по 5 кубици дърва на ден сам :roll: :wink: :-D
Така де, разчистват се ненужни неща вместо за скрап, па който иска може да почерпи. Това не е магазин, а взаимопомощ :wink: :-D
nv952 - майстор
dadko написа:
Такава е!! ...но на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ никъде не е забранено да се говори за каквото и да е било :!:
Още в началото бях решил да ги подаря,но след като ти предложат нещо ти сякаш щеше да откажеш :lol:
Айде някой модератор, да каже кой крив кой прав и да се свършва с тая драма, че се държите като лапета за два мототора :axe:
dadko - майстор
Съгласен съм, Чапар. Разчистваш гаража- ОК. Като искаш да вземеш някакви пари от разпродажбата на ненужните неща- пускаш ги в продавалника (OLX). Лошо няма- това са си твои вещи. А не да ги пускаш в тема "подарявам". Почерпката е ясна.
И аз имам един таван пълен с ненужни вещи...И маторчета разни включая. Ако разчистя и гаража- що неща ще излязат и оттам.
Мислех даже преди време да пусна някои неща в темата (за подаряване)- да я пораздвижа, а и защото някои могат да влязат в употреба на някого. Ама- като гледам какво се получава тук... ще си събират прах, докато не ми дойде музата и ги засиля към кофите...
И за протокола- не съм проявявал интерес към вещите, предложени от nv952. просто изразих мнение.
chapara - майстор
dadko написа:
Съгласен съм, Чапар. Разчистваш гаража- ОК. Като искаш да вземеш някакви пари от разпродажбата на ненужните неща- пускаш ги в продавалника (OLX). Лошо няма- това са си твои вещи. А не да ги пускаш в тема "подарявам". Почерпката е ясна.
И аз имам един таван пълен с ненужни вещи...И маторчета разни включая. Ако разчистя и гаража- що неща ще излязат и оттам.
Мислех даже преди време да пусна някои неща в темата (за подаряване)- да я пораздвижа, а и защото някои могат да влязат в употреба на някого. Ама- като гледам какво се получава тук... ще си събират прах, докато не ми дойде музата и ги засиля към кофите...
И за протокола- не съм проявявал интерес към вещите, предложени от nv952. просто изразих мнение.
Според мен всеки има право на мнение, но аз не бих засилил нещо така към кофите при положение че на някого може да свърши работа. Както ти каза засили ги към (OLX)-а :wink: Не за първи път се заобикаля по този начин, просто на теб сега ти е направило впечатление поради изложените Л.С. :wink: Няма място за нерви :partyman: :rock: А и аз също не съм имал намерения към вещите, просто се забавлявам :wink: :lol: :cool:
nv952 - майстор
bulhomes2 а ти,когато пускаш някви удобни за теб откъси ..поне пусни целият разговор за де стане ясно всичко!
А пък който както иска да го тълкува.

Предложил съм да подаря нещо.
Предложиха ми да дам определена цена.
Договорили сме се!

кой какво иска да купува,препродава и т.н не ме интересува :!: :!:

ЗАГЛЕДАЙТЕ СЕ В СНИМКА НОМЕР 2 И ОГРАДЕНОТО В ЧЕРВЕНО

Прикачен файл

bla4.JPG
bla4.JPG (59.94 KиБ) Видяна 1374 пъти

Прикачен файл

bla3.JPG
bla3.JPG (60.52 KиБ) Видяна 1374 пъти

Прикачен файл

bla2.JPG
bla2.JPG (57.93 KиБ) Видяна 1374 пъти

Прикачен файл

bla.JPG
bla.JPG (52.94 KиБ) Видяна 1374 пъти
bulhomes2 - майстор
Така. Сега влизам в темата. nv952 поста ми беше за "професионалиста", не за теб. profesionalist_wood не разбрах какви извинения за какво чакаш? Аз да съм те търсил да ти предлагам нещо за него?? Ти ми го предлагаш, без да съм ти го искал. Имал си 12 предложения, па и не ти се продавал, ма айде от теб да мине да ми направиш услуга, а? За 50 лв купувам 3 киловатови.

Я виж кой съм цитирал с анатемата по повод на един, който продаваше нещо на двойна цена! Викаш "тарикат" съм бил, а? Трябва да ти кажа, че съм МНОГО ГОЛЯМ тарикат и за твое добро е да внимаваш с "квалификациите".

ПП. Не ми е зор за моторите. Благодаря на колегата, който ми предложи на лични. Грехота беше да се изхвърли такъв мотор и затова го поисках. Но го исках да го използвам, а не да печеля от него.
kuger - майстор
nv952 написа:
nv952 написа:
bulhomes2 написа:
Пу за мен немския матор а такаааа. Чудех се с какъв мотор да си електрифицирам движението на плота на щрайхмуса и това мисля ще стане...
Сори че ще те разочаровам ама автора на темата беше първи :-D Ако се откаже ..ти си
пп Честито на profesionalist_wood ..оказа се много бърз-писа ми 3 мин след като пуснах поста:-D.
Утре всичко пътува към него!
Давай му ги, явно е гладен!
Че и пари ще изкара от тях.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 56

Тема "ПОДАРЯВАМ-" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: