Голяма борба за тия мотори бре
Що не казахте да направя един търг с начална цена 50лв

Що не казахте да направя един търг с начална цена 50лв

Абе, темата не беше ли "ПОДАРЯВАМ" ??? Или пак нещо не съм разбрал.Така де, разчистват се ненужни неща вместо за скрап, па който иска може да почерпи. Това не е магазин, а взаимопомощ
Подарявам два ел. мотора- 20 лв. за големия, 15 за малкия.....???
dadko написа:Абе, темата не беше ли "ПОДАРЯВАМ" ??? Или пак нещо не съм разбрал.Такава е!! ...но на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ никъде не е забранено да се говори за каквото и да е било
Подарявам два ел. мотора- 20 лв. за големия, 15 за малкия.....???
dadko написа:Съгласен съм, Чапар. Разчистваш гаража- ОК. Като искаш да вземеш някакви пари от разпродажбата на ненужните неща- пускаш ги в продавалника (OLX). Лошо няма- това са си твои вещи. А не да ги пускаш в тема "подарявам". Почерпката е ясна.Според мен всеки има право на мнение, но аз не бих засилил нещо така към кофите при положение че на някого може да свърши работа. Както ти каза засили ги към (OLX)-а
И аз имам един таван пълен с ненужни вещи...И маторчета разни включая. Ако разчистя и гаража- що неща ще излязат и оттам.
Мислех даже преди време да пусна някои неща в темата (за подаряване)- да я пораздвижа, а и защото някои могат да влязат в употреба на някого. Ама- като гледам какво се получава тук... ще си събират прах, докато не ми дойде музата и ги засиля към кофите...
И за протокола- не съм проявявал интерес към вещите, предложени от nv952. просто изразих мнение.
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
nv952 написа:Давай му ги, явно е гладен!nv952 написа:пп Честито на profesionalist_wood ..оказа се много бърз-писа ми 3 мин след като пуснах поста:-D.bulhomes2 написа:Пу за мен немския матор а такаааа. Чудех се с какъв мотор да си електрифицирам движението на плота на щрайхмуса и това мисля ще стане...Сори че ще те разочаровам ама автора на темата беше първиАко се откаже ..ти си
Утре всичко пътува към него!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: