Материалите са на обекта , обаче клиента отложи монтажа за април , в момента Виадруса работи на дърва , пък и слънчевата инсталация е източена .ами до тогава. 

sihing написа:filmatoplo Май имаш бая казуси колега,не е ли малко смешно ти самия да искашИ аз не се заяждам колега sihing, но по принцип в "белите" държави, една фирма инсталира отоплителната инсталация, друга автоматизацията. Но в България естествено са най големите "майстори" които знаят и могат всичко. Вие г–н sihing от кои сте ?
съвети в този форум при положение,че това го работиш и се имаш за специалист или....как се казва майстор.
Съжелявам,не се заяждам с теб не ме разбирай погрешно,само ми е много интересно
какво казваш на клиента след като ти обясни какво иска да се случи..........
"Аааа чакай да питам във форума и ще дойда да ти го направя"
Дай ми идея че да ги сравним не ти се се сърдяДавам веднага....то не е голяма идея де те хората са го измислили казва се контролер.
И аз не се заяждам колега sihing, но по принцип в "белите" държави, една фирма инсталира отоплителната инсталация, друга автоматизацията. Но в България естествено са най големите "майстори" които знаят и могат всичко. Вие г–н sihing от кои сте ?drastar Сори колега пък тебе нещо не те разбрах много,много.
По "принуда" от 5–6 месеца работя по автоматизацията на HVAC и отоплителни системи с газови котли( 3–1.5–1,2 м)на големи сгради, хотели и.... Заменяме старата автоматизация на шнайдер със сименс, е , учим се цял живот.
sihing написа: За другите неща не мога да ти помогна,мога само да кажа,аз от кои не съм.Със сигурност не съм от тия дето не се учат на автоматизация в топлотехника от форуми...Ами аз пък съм от "тия" дето "се учат на автоматизация в топлотехника от форуми" и съм благодарен на щедри професионалисти като filmatoplo, 2v6, Evgeniy, LazarGanev както и на толкова други напреднали съфорумци, които отделят от времето и опита си за да ни "просвещават" нас "неуките" и да насочват нашия ентусиазъм в разните ни градивни проекти. Вие пък се вижда, че от 2011 насам не сте намерили повече от 18 повода да кажете нещо градивно или да помогнете на някого... Да, наистина - кой сте?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: