kalpev написа:Така е като не знаете чужбински езициВсички чужбински езици ли трябва да знаем или само 5-6?
Като си наясно с терминологията- превеждай за назнающите.
dadko написа:...Както и забележки относно незнаенето на чужди езици.Не е забележка, а шега - забележи разликата!
dadko написа:Затова се заяждам а не, защото съм се засегнал лично.Аз пък въобще не се заяждам, не е релевантно за тематиката.
dadko написа:...но така и не разясни на аудиторията как, аджеба се превеждат на български език въпросните две думички."Аджеба" бих ти го превел. И другото бих могъл, но не бих посмял. За да не се получи "изгубени в превода". Само този, който му ги е родила мъдрата глава би.
kalpev написа: "Аджеба" бих ти го превел. И другото бих могъл, но не бих посмял.Еми- преведи, моля те. Видно е, че имаш езикови умения.
bulhomes2 написа:- Дядо попе, еб? ми се мамата.kalpev написа:...Няма друг такъв, на който да изразиш едно нещо по пет-шестнаЙсет начина и винаги да си разбран.Както и дума, която може да замести някъде към 90% от останалите - Ша та таковам в таковатата...
dadko написа:https://translate.google.bg/?vi=c#en/bg/Reducemaimun написа:. То ако феновете на "направи си сам" не редюсват и реюзват - кой?Ако знаехме какво е "редюсвам" и "реюзвам" ...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: