Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:? Някой монтирал ли е Грейко 30 на котел Дедитрих , да змам дали става от към спокойно отваряне на вратата на котела с монтирана горелка .Ганев нещо спомена скоро ама :? .
alex_serviz - специалист
RB 20 съм виждал, монтирана. Смятам, че и RB 30 ще стане, ама да кажат другите...
n.ganev - майстор
Точно на такъв ще монтирам. Горелката е закупена но ще я монтирам след отоплителният сезон. 30ката влиза но и тук ще направя "шейната" която правих на един Roka за лесно отваряне - в предишните страници бях описал как става.
n.ganev - майстор
Ще снимам поетапно изработката на следващата шейна.
Ruseff - специалист
Скоро,като свърши сезона,ше режа дъното на един Дитрих 35 кв.,ше го качвам на кутията с Грейкото,да видим как ше се получи."Затапването" ше трябва да е на два етажа вътре във камерата,демек два реда чугунени плочи,или огнеупорни от тънките-по-евтино излиза,ама лесно се чупят,трябва им конструкция,пък може и парче дебела ламарина.Изрязаното дъно го ползвам за единия ход,с малко донаждане.Някой ако е правил това упражнение на Дитрих,да казва за ефекта.
n.ganev - майстор
Ruseff написа:
Скоро,като свърши сезона,ше режа дъното на един Дитрих 35 кв.,ше го качвам на кутията с Грейкото,да видим как ше се получи.
Мисля, че не се налага да режеш дъно. Дъното на този котел не е ли риза - чугунените глидери :? ? Или греша?
brat4eda_81 - специалист
това е монтирана горелка ,но не дават повече подробности,ако ви дава отговори значи съм бил полезен !!!!
Ruseff - специалист
Мисля, че не се налага да режеш дъно. Дъното на този котел не е ли риза - чугунените глидери :? ? Или греша?

Бах мааму,изложАх сА :shock: Няма за мислене-прав си.Мани,ами аз съм го слагал,че и други май подведох :axe: Ама като години не съм турял Дитрих,забравих бе :? Тука не ги слагат много,бая пара са си,а с Виадруса са на едно ниво.Айде де,не е късно чиляка да стане за резил.
n.ganev - майстор
:lol: Абе и мен ме заммисли бая, че го оглеждах преди десетина дни у собственика че и онзи ден в един магазин го обарах целия Баси отвсякъде ама то едно ли мина от тогава :? ?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: