Някой  монтирал ли е  Грейко 30 на котел Дедитрих , да змам дали става от към спокойно отваряне на вратата на котела с монтирана горелка .Ганев нещо спомена скоро ама
 Някой  монтирал ли е  Грейко 30 на котел Дедитрих , да змам дали става от към спокойно отваряне на вратата на котела с монтирана горелка .Ганев нещо спомена скоро ама   .
 . Някой  монтирал ли е  Грейко 30 на котел Дедитрих , да змам дали става от към спокойно отваряне на вратата на котела с монтирана горелка .Ганев нещо спомена скоро ама
 Някой  монтирал ли е  Грейко 30 на котел Дедитрих , да змам дали става от към спокойно отваряне на вратата на котела с монтирана горелка .Ганев нещо спомена скоро ама   .
 . ? Или греша?
 ? Или греша? Няма за мислене-прав си.Мани,ами аз съм го слагал,че и други май подведох
 Няма за мислене-прав си.Мани,ами аз съм го слагал,че и други май подведох  Ама като години не съм турял Дитрих,забравих бе
 Ама като години не съм турял Дитрих,забравих бе  Тука не ги слагат много,бая пара са си,а с Виадруса са на едно ниво.Айде де,не е късно чиляка да стане за резил.
 Тука не ги слагат много,бая пара са си,а с Виадруса са на едно ниво.Айде де,не е късно чиляка да стане за резил.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: