бииип грешка , не искам да споря , помисли[/quote]Ами не спори!Кажи си мнението,нали за това е този форум,не вярвам някои да се обиди.Апък всеки може сам да си направи заключения/мисля ас/ 

takezo написа: бииип грешка , не искам да споря , помислиНе видях грешка - кажи си мнението - може наистина да греша!

Давате ли си сметка каква огромна разлика се получава?
 Давате ли си сметка каква огромна разлика се получава?  Т0ва значи ли,че и котела трябва да е,по мощен?Ама,че бъркотия-искам първо да питам,че да не се налага после да ме критикувате
 Т0ва значи ли,че и котела трябва да е,по мощен?Ама,че бъркотия-искам първо да питам,че да не се налага после да ме критикувате  Няма ли стандарти бе хора,когато се излезе от рамките на топлофикация,с нейната постоянна температура?
 Няма ли стандарти бе хора,когато се излезе от рамките на топлофикация,с нейната постоянна температура? 
 LazarGanev написа:Не виждам за какво да спорим - колегата ти е казал същото, което и аз! Сметките се правят при 80°С и се отнасят за най-студените дни. През останалото време котелът си модулира и поддържа по-ниска температура.
Ако обаче правиш сметки при 60°С, нормално котелът ще работи на 40°С,
в студа ще вдига на 60°С, а 80°С изобщо няма да вдига - кому е нужно това?

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: